Jocuri online si relaxare

    Prin natura meseriei mele am de-a face zilnic cu ,,oameni mici”. ,,Copiii sunt mainile cu care ne prindem de cer” spunea o vorba inteleapta si este foarte important sa le acordam atentia necesara cand au ei cea mai mare nevoie. Conteaza mult educatia, un program destul de strict ii va face pe copii oamenii capabili la maturitate si intelepti la varsta potrivita.
  Zilele trecute am fost la stomatolog si fata domnului dentist n-avea astampar deloc. Se muta de pe-un scaun pe altul, s-ar fi jucat cu instrumentarul daca n-ar fi avut un tata vigilent si povestea. Vorbea mult, dar clar si raspicat. Atat de clar ca orice replica a altei persoane n-avea importanta; conta doar ce avea donsoara de povestit, era mult prea ocupata, printre priviri incruntate si clipiri marunte, dese puteai sa-i spui orice, nu avea ,,timp” de tine. Si-atunci am prins-o. Am cerut voie dentistului sa ne mutam la calculator pana cand era gata pacientul asteptat de mine si s-a facut liniste. Stiti linistea aceea dubioasa, care semnalizeaza ca… urmeaza sa se intample ceva? Nici eu. Extrem de captivata de ceea ce vedea, Andra si-a ales preferatul jocuri cu gta romania 2 . Pentru ca nu am scapat prea usor si trebuia sa-mi proclam si eu favoritul, am spus ca pentru mine ar fi perfecte jocuri aparate online . Dupa cum bine ati ghicit ne-am distrat de minune si acum Andra e mandra ca si-a facut un nou prieten  partener de joc.
   La urmatoarea vizita la dentist eu voi fi pacient, ma gandesc daca Andra se va distra mai bine cu G. (asta in cazul in care o mai gasim acolo)

                                                               XJocuri

        Voi jucati jocuri online? Ce jocuri va plac?

              Pe data viitoare,

                    Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *