Îngrijirea tenului în sarcină cu un singur produs pentru hidratare

Sarcina este o perioadă foarte frumoasă, însă în funcție de organismul fiecăreia, aduce cu sine mai multe sau mai puține neplăceri.

Am avut norocul ca tenul meu să nu se schimbe chiar extrem de mult; de la un ten sensibil, am trecut în primul trimestru printr-o perioadă cu mici comedoane ocazional (*În funcție de ceea ce mâncam) și uneori puțină dar foarte puțină acnee. Ce am considerat cu adevărat deranjant a fost uscăciunea de pe nas, care ducea până la descuamări și oricât de bine/ mult aș fi hidratat, deja devenea problematic. Zona de pe nas se exfolia prin machiaj, nici nu mai conta că folosesc unul dintre cele mai bune fonduri de ten.

Am vrut să fac o schimbare serioasă și la recomandarea Paula’s Choice, am început să folosesc Serul Resist Omega+ Complex. Acest Serum este destinat tuturor tipurilor de piele iar eu am produsul la gramaj de 30 ml. Îl folosesc de ceva timp, încă din octombrie și nu dă semne să se consume prea curând. L-am încercat și pe tenul lui Mr. G. în nenumărate rânduri și îmi place să văd ,,transformarea”, crează un ten ca de porțelan aproape instant, umple din interior porii dilatați, ajută și cu descuamările lui, înlătură micile zone cu roșeață.

Ce a făcut acest ser pentru tenul meu, mai exact? Am dorit să aleg un produs pe care să îl pot folosi fără griji pe perioada sarcinii, fără acizi sau alte ingrediente care ar fi de evitat. L-am aplicat în general dimineața, în fiecare dimineață de când îl am și atunci când am considerat necesar, l-am mai utilizat și seara înainte de culcare, după demachiere. M-a ajutat în privința uscăciunii zonei de pe nas? Treptat, descuamările și uscăciunea au dispărut complet. La început în prima lună, ținea situația oarecum sub control. Cum a evoluat tenul meu și aspectul acestuia de când folosesc acest serum? Pielea mea arată mai bine ca niciodată și ca să spun drept, mi-am simplificat maxim rutina de îngrijire. Serul Resist Omega + a fost până acum pentru mine hidratant, serum reparator dar și o bază excelentă pentru machiaj și uneori, tratament pe timpul nopții.

Produsul promite să fortifieze și să hrănească tenul dar pentru mine face cu mult mai mult decât atât. Are o listă destul de lungă de ingrediente pe care o s-o atașez aici, vă veți da seama doar citind, ce-i atât de special la acest produs. Dacă aveți ocazia, să îl încercați neapărat; costă cam în jur de 180 de lei, dar în această perioadă produsele full size au reducere de 15%. Iar dacă luăm prin eliminare, multitudinea de produse pentru îngrijirea tenului pe care o are toată lumea în sertare, redusă la eficiența unui singur produs, prețul atunci chiar nu mai pare unul mare pentru ceea ce oferă. În plus, pe site sunt mostre și produse mini care vă pot fi de folos în a determina eficiența pentru tenul oricui.

Ingredientele cheie, responsabile de eficiența acestui serum sunt:

Ingredientele complete, aici:

Aqua, Glycerin (skin-replenishing ingredient), Diheptyl Succinate (emollient), Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters (texture enhancer/hydration), Linum Usitatissimum (Linseed) Oil (skin-replenishing ingredient/omega-9 fatty acid), Linoleic Acid (skin-restoring ingredient/omega-3 and omega-6 fatty acids), Linolenic Acid (skin-restoring ingredient/omega-3 and omega-6 fatty acids), Passiflora Edulis Seed Oil (skin-replenishing/omega-3/omega-6 fatty acids), Salvia Hispanica (Chia) Seed Oil (skin-replenishing/omega-3 fatty acid), Ceramide EOP (skin-replenishing ingredient), Ceramide EOS (skin-replenishing ingredient), Ceramide NP (skin-replenishing ingredient), Ceramide NS (skin-replenishing ingredient), Caprooyl Sphingosine (skin-replenishing ingredient), Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables (derived emollient), Caprooyl Phytosphingosine (skin-replenishing ingredient), Sodium Hyaluronate (skin-replenishing ingredient), Cholesterol (skin-replenishing ingredient), Ceramide AP (skin-replenishing ingredient), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (emollient/antioxidant), Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (texture enhancer), Prunus Domestica (Plum) Seed Oil (emollient/omega-9 fatty acid), Lauryl Laurate (skin-conditioning agent), Glyceryl Behenate (glycerin-derived texture enhancer), Hydrogenated Lecithin (skin-restoring ingredient), Sodium Phytate (chelating agent), Trehalose (emollient), Isohexadecane (texture enhancer), Sodium Stearoyl Lactylate (emulsifier), Capryloyl Glycine/Sebacic Acid Copolymer (glycerin-derived film-forming and skin-conditioning agent), Xanthan Gum (texture enhancer), Cetyl Alcohol (emollient), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C-derived antioxidant), Agar (texture enhancer), Glyceryl Stearate (texture-enhancing), Ceteareth-25 (texture enhancer), Cetearyl Alcohol (texture enhancer), Behenic Acid (texture enhancer), Glyceryl Rosinate (emollient emulsifier), Citric Acid (preservatives), Benzyl Alcohol (preservatives), Ethylhexylglycerin (preservatives).

Care este produsul tău pentru îngrijirea tenului pe care te bazezi și îți asigură toate necesitățile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *