Ingrijirea delicata Nivea Creme

   Am primit de la mama zilele acestea un gel de dus Nivea printre multe alte produse și m-a încântat, era aceeași varianta de gel de dus pe care mi l-a adus în septembrie. Relaxarea mea în cada în noaptea de dinaintea nuntii mele din septembrie undeva în jurul orei 3 noaptea (singurul moment când am mai avut timp și de mine) a constat în Nivea Diamond touch made in Italia- am semnalat o oarecare diferența în privința calității. Știți voi cum este, punem preț sau nu la modul real pe produse, dar adevarul este ca ne creăm conexiuni cu acestea. Și îmi place sa refolosesc produse care imi plac, produse pe care le-am folosit intr-o perioada frumoasa a vieții mele.
Atunci când intri la duș, ai nevoie de momentul tău de relaxare și răsfăț și de cea mai delicată îngrijire. Așa că NIVEA a dezvoltat o întreagă familie a gelurilor de duș NIVEA Creme!
Inspirate din formulele celor mai iubite creme pentru îngrijirea corpului (celebra NIVEA Creme), gelurile de duș Creme îți curăță pielea eficient, dar foarte blând și oferă cea mai intensă hidratare.
O piele învăluită în parfumul unic NIVEA Creme, cu gelul de duș cremă NIVEA Creme Care. Formula super nutritivă cu pro-vitamina B5 şi uleiuri prețioase îți curăță delicat pielea și o îngrijește intensiv, lăsând-o catifelată și pregătită să înfrunte cu succes provocările zilnice.
Piele fină și parfumată, îngrijită de formula cu unt de shea, cu gelul de duș cremă NIVEA Creme Smooth. Cu o textură cremoasă și o formulă îmbogățită cu unt de shea și vitaminele A, E şi F, NIVEA Creme Smooth îți răsfață ziua cu hidratare intensivă, de lungă durată. 
Uleiul de migdale din formulă hidratează și relaxează pielea, lăsând-o extrem de fină,
Preț recomandat NIVEA Creme geluri de duș: 11.02 RON fiecare (250 ml); 15.68 RON fiecare (500 ml); 20.76 RON (750 ml).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *