I'm in love! Melkior sarbatoreste dragostea in februarie!

    Ma entuziasmez de fiecare data cand primesc noutati Melkior. Nu exista noutate care sa nu ma atraga cu ceva; farduri, rujuri dar de cele mai multe ori, farduri. Noile oje sunt foarte atractive, oja semipermanenta suna cu adevarat grozav! Nuantele noilor farduri imi plac foarte mult si sper sa am ocazia sa le incerc cat de curand.I’m in love! De Valentine’s Day si Dragobete.
In februarie avem suficiente motive sa marcam dragostea: pe 14 februarie este Valentine’s Day, iar pe 24 februarie il sarbatorim pe Dragobete, moment care marcheaza inceputul primaverii; intre timp, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sarbatorim pe Valentina.
Si cum dragostea este asociata cu cea mai inflacarata culoare – rosul – Melkior va propune sa va alegeti cosmeticele preferate din colectia I’M IN LOVE:
Purtati in februarie nuantele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red. Culorile lunii pentru fardul de pleoape? Lilith, Coral, Volcano. Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de Luciu de Buze, puteti conta in februarie pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet.
Si manichiura trebuie sa arate impecabil acum. Iata nuantele de oja potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Rubi. Sau puteti incerca tonurile moderne de oja semipermanenta Rouge, Cherry, Twist. Pana si pila de unghii respecta sloganul lunii!
Happy Valentine’s Day!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *