Hidratarea absoluta cu Dove

     Nu sunt nici pe departe o persoana care sa utilizeze constant creme sau lotiuni de corp, dar asta nu inseamna ca nu as avea nevoie. Mi se intampla si mie sa imi simt pielea uscata si de cele mai multe ori intervin cu uleiuri. Sunt prea comoda pentru a folosi zilnic creme, desi stiu ca mi-ar fi cu adevarat benefice. Nu va ganditi c-as fi lenesa, (oamenii lenesi nu exista, ei sunt un mit)  comoditatea vine si ea din inteligenta- economisim energie pentru a o redirectiona spre alte scopuri marete!

   Cat de importanta este o piele hidratata vara? Hidratarea porneste de la o piele curata, iar curatenia este strict legata de un gel de dus cremos. Eu am avut bucuria sa testez trei produse din gama lor de baza: Deeply Nourishing, Caring Protection si Go Fresh. Multumesc Ami! Toate cele trei sunt imbogatite cu tehnologia inovatoare Nutrium Moisture. Care sunt factorii care caracterizeaza un gel de dus la care sa ne intoarcem mereu? Pe care sa il recumparam in oricare varianta  a sa?
 In cazul unui gel de dus pe mine ma intereseaza textura cremoasa si parfumul care se pastreaza discret pe piele. Piele fina chiar si fara lotiune de corp. Foloseam de mult Dove, acum doar analizez imbunatatirile produsului.

    Astept sa impartasim pareri, cu siguranta si voi aveti preferatul vostru- astept cu interes sa aflu care este favoritul vostru. Care este preferatul meu? Inca nu m-am decis de aceea deseori le-am combinat pentru un parfum unic!

    Astept opinii, nu uitati, mesajele voastre conteaza!

           Pe data viitoare,

              Stay glam, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *