Happy me

       Saptamana aceasta a fost una relativ grea, dar in acelasi timp placuta. Am fost foarte ocupata, dar in ,,colectia” mea s-au adaugat cateva produse noi, unele castigate, altele cumparate.
  
    Pentru inceput, vreau sa vi-l arat pe Miky, motanul caruia ii place cozonacul, mai exact, partea mai crocanta- coaja.
Am castigat de la From Mona with Gloss un set de mostre Vichy, abia astept sa le incerc!
Castigasem acum ceva timp pe un site cu un machiaj de Halloween un pigment. N-are rost sa spun de unde, sunt asa nerespectuosi ca nici nu merita sa le mentionez numele. Cand cineva te contacteaza, iti spune ca ai castigat si apoi trece o luna fara sa iti bage-n seama mail-urile… hm.
In sfarsit a sosit parfumul meu preferat! Nu l-am mai avut de ceva timp. Interesant este ca acum, parca miroase putin altfel pe pielea mea. Presupun ca mi-l aminteam altfel….
Ieri am savurat o ciocolata calda dintr-un pahar cu Hobbit luat de la targul de iarna.
Am ajuns prin Auchan si mi-a sarit in ochi trusa pentru sprancene Rimmel. A costat 10 lei, un pret foarte bun in opinia mea
Captura saptamanii ca sa-i spun asa este o perie pentru uscat parul cu foehnul de la Ebelin. Oficial, sunt ,,cercetas Dm ” si trebuie sa spun ca va urma un articol dedicat acestui produs. Azi am incercat peria, era urgent( abia asteptam sa vad ce poate face) si pentru o prima incercare neindemanatica, ma declar multumita.

13 thoughts on “Happy me”

  1. Ce motanel frumos ai! Si e in totalitate negru! Sa iti traiasca. La botic seamana cu al meu, culoarea difera insa ( al meu e alb, cu putin portocaliu, se integreaza perfect cu ambianta camerei mele :)) ). Sa te bucuri de noile produse intrate in colectie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *