Green makeup challenge

    Am avut deosebita placere sa obtin raspunsuri pozitive cand v-am sugerat ideea unei posibile colaborari, un machiaj  intr-o nuanta aparte- in viziuni multiple. Trebuie sa recunosc ca am fost foarte bucuroasa, sa discut cu niste bloggerite pe care le urmaresc si care imi inspira o nota pozitiva, spre a duce la indeplinire un scop comun. Care ar fi acesta, va intrebati?

   Eu zic sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine, in speranta ca vom transmite ceea ce ne dorim!

     Pentru ca nu se putea altfel, in cateva fraze, prezentarea propriu-zisa a machiajului:
   Obisnuiesc sa incep cu hidratarea tenului si aplicarea bazei aferente. In acest sens am folosit crema de fata L’oreal Youth Code si baza Nyx, mov.
   Am trecut la conturarea sprancenelor, folosindu-ma de pudra maro deschis din Face form Sleek. Pentru mai multe detalii despre conturarea sprancenelor, click aici. Nu luati in seama prea mult sprancenele mele, stiu ca au un rol esential, de asta incerc sa le las sa creasca pentru a le corecta forma.
    Machiajul ochilor trebuia inceput cu baza Avon- pe care am folosit-o eu, si o baza alba, pentru a ajuta culorile sa adere perfect, cu Nyx jumbo milk, care este de un real folos. Pentru intensificarea nuantelor de verde, am aplicat un creion verde Ada pe suprafata in cauza.
     Fardurile folosite au fost cele doua nuante de verde din Sleek mattes Brights.Cu  scopul de a creea un degrade frumos spre mijlocul pleoapei, de jur imprejurul nuantei sidefate de bej luminos din Sleek Rio, am aplicat nuanta de verde pal sidefat din aceeasi paleta. In incercarea de a estompa, pentru o trecere usoara deasupra pliului pleoapei am aplicat difuzand cu o pensula de blending doua nuante: un maro deschis din Sleek Storm completat de un fard bej- taupe Sonya. Am iluminat zona de sub spranceana cu un fard mono Maybelline. 
     Am aplicat tusul de ochi gel Rimmel si am finalizat cu genele mele preferate, Red Cherry.
    Machiajul tenului a constat in fondul de ten Revlon Colorstay, conturat cu Face form Sleek, trusa de concealer Sleek si blush-ul peach Sleek. Ce pot sa spun? Sleek all the way…
    Pentru ca machiajul ochilor era destul de colorat, am ales sa aplic pe buze rujul meu preferat de la Maybelline, un bej cremos cu miros dulceag subtil. Pentru conturul buzelor am folosit creionul in nuanta asemanatoare cu rujul de la Essence.
       Cam asta a fost despre machiaj, acum va invit sa treceti si pe la celelalte papusi, in ordine aleatorie desigur pentru ca sunt convinsa ca fiecare a facut treaba buna. 
      Pe data viitoare, papusi. Vizionare placuta!
               Glam kisses, pretty dolls!
    

11 thoughts on “Green makeup challenge”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *