Green eyes makeup

    Desi nu am fost sigura daca sa postez sau nu acest machiaj, nu este printre cele mai reusite, am adaptat situatia conform ochilor verzi si mi se pare ca arata complet diferit. De asemenea stiu ca am adaugat cam multa culoare in pliul pleoapei, am urcat cam prea sus si cert este ca atunci cand fac un lucru fara sa fiu suta la suta incantata si sa am chef… rezultatul nu ma multumeste pe deplin.
    Nu am pozat produsele folosite, de aceea va voi spune pe scurt.
    Am curatat, hidratat tenul si am aplicat baza Nyx. Am conturat sprancenele si am aplicat baza Avon.
    Machiajul propriu-zis al ochilor a inceput cu folosirea tusului de ochi. Am folosit tusul negru Rimmel pentru conturarea ochilor, iar pentru pleoapa inferioara am folosit fardul crema Maybelline Taupe si un fard oarecare maro. Am fixat tusul crema cu fard negru din paletele Sleek. Culoarea predominanta este un pigment Inglot, peste care am aplicat cam pe la mijlocul pleoapei fardurile luminoase din paleta Oh So special Sleek.
    Am aplicat noile gene Velour si am taiat prea putin din ele. Le-am scurtat ulterior, genele mult prea lungi sunt incomode.
    Am aplicat corector, am conturat tenul, am aplicat in unele zone fdt Maybelline BetterSkin si am trecut la machiajul buzelor. Am conturat buzele cu un creion L’oreal si am aplicat rujul Sonya. 


    
        Sunt foarte curioasa, credeti ca un astfel de machiaj este potrivit ochilor verzi? Desigur ca oricine poate purta orice machiaj in final, dar am vazut multe machiaje care scot in evidenta frumusetea unui anumit tip de iris.
       Astept cu mare interes opinii si sugestii. Pe data viitoare,
       
               Stay glam, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *