Gloves in a Bottle

    Va eram datoare cu un articol despre lotiunea Gloves in a bottle. Am vrut sa aman pana la momentul potrivit astfel incat sa transmit opinii cat mai sincere si relevante.
  De cand am primit lotiunea, am pornit cu o idee total eronata. Asteptarile mele erau hidratarea intensa si de lunga durata, dar am realizat apoi ca nu trebuie sa fie genul acela de hidratare superficiala, care sa  multumeasca  momentan. Cateva zile am tot abandonat-o prin geanta, o caram dupa mine gandind ca o voi folosi mai des, dar nu a fost asa. Din contra, am abandonat-o din  nou cateva zile, pana venise momentul sa ii testez limitele! 
 Informatii oficiale:
  ,,Gloves in a Bottle este o lotiune de protectie care se absoarbe rapid in piele si care patrunde in straturile de suprafata ale pielii creand un strat de protectie si mentinand hidratarea naturala din acestea. Acest lucru il face sa fie cel mai bun produs de ingrijire al pielii uscate.
*Nu se ia la spalat, dar se desprinde in mod natural odata cu exfolierea celulelor pielii. Reaplicati lotiunea o data la patru ore, pentru o protectie continua. 
*Nu este grasa sau lipicioasa, nu contine parfum, este hipoalergenica, complet sigura si non- toxica.”
  Eu detin produsul in varianta de 60 ml si trebuie sa mentionez ca este spornic. Aplic o cantitate mica de fiecare data si inca mai am aproximativ trei sfert din cantitate. Imi place recipientul, mi se pare practic, iar modalitatea de dozare este foarte eficienta, nu risc sa se deschida oriunde l-as depozita astfel incat sa pierd produs care ar putea murdari. Varianta disponibila pentru vanzare este de 240 ml si costa 56 de lei.

    Era perioada cand finalizam cu gresia in baie si pentru ca noi am fost proprii nostri meseriasi, mainile noastre s-au uscat considerabil iar aspectul acestora cerea cu insistenta folosirea unui produs care sa remedieze problema. Am iesit in oras cu treburi si apoi ne-am oprit la un restaurant. Ne simteam mainile ingrozitor de afectate si mi-am amintit atunci ca am in geanta produsul potrivit, caruia doream sa-i testez limitele. A fost ocazia perfecta, dupa ce ne-am spalat mainile, am aplicat produsul si am ramas uimiti de cat de repede se simteau/ vedeau efectele! A fost momentul cand am realizat ca trebuie sa tin cont de indicatiile de utilizare, pentru a da randamentul maxim. 
   Am tinut sa folosesc Gloves in a bottle si pe buze, sunt extrem de uscate si am fost foarte incantata sa constat ca este alegerea perfecta in cazul meu. Nu lasa pelicula uleioasa, nici grasa, doar ,,imbraca” buzele intr-un strat protector ceea ce nu poate decat sa ma bucure. 
  Mainile mele si-au revenit acum, nu aplic produsul pe cat de des ar trebui, dar isi duce la indeplinire scopul cu succes si asta este tot ce conteaza. 
     Am mentionat ca nu se ia la spalare?  Timp de 4 ore protejeaza continuu, asemeni unor manusi invizibile, de acolo si numele produsului. Cum vi se pare? V-ar tenta sa folositi Gloves in a Bottle?
    Pe data viitoare,
 Nu uitati, mesajele voastre conteaza- astept opinii.
             Stay glam, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *