Glam trio- makeup

    Mi-am inceput ziua cu un machiaj de mireasa si am decis impreuna cu persoana in cauza sa realizam ceva  delicat, ceva cat mai natural, dar sa acoperim multimea de pistrui- idee la care am renuntat si am folosit Better Skin care pentru mine este idealul de naturalete. Pentru acest machiaj am folosit ca de obicei, palete Sleek precum Oh So Special si Storm. Am uitat sa facem o poza de tipul ,,before” – inainte/ si miresei i-a parut rau la final ca nu a avut termen de comparatie- fiind foarte impresionata de aspectul final.

    A doua persoana a lasat intreg machiajul la alegerea mea si la final a fost surprinsa de rezultat- parul de asemenea e realizat de mine.

    Am incheiat ziua cu o persoana speciala, care a venit cu o idee clara de machiaj + poza – ,,asta vreau!” Mi-a fost mai simplu pentru ca am executat intocmai machiajul fara sa ma gandesc la multitudinea de tehnici & combinatii de culori pe care le-as putea alege. Mi-a placut cum i s-a aranjat parul la coafor de asta am vrut sa va arat si voua. Am aplicat gene false smocuri la final si rezultatul a fost… Deosebit- ceva care o caracterizeaza. Personalitatea i se citeste pe fata/ se reflecta in machiajul indraznet ales de ea! Am facut multe poze si…
 Iata-le!

    Ziua mea s-a incheiat intr-o nota splendida fiindca am primit cadou de la frumusetea de mai sus o ,,carioca” semipermanenta pentru buze. Dar mai bine va arat. Trebuia sa o testez rapid si asa arata pe buze: ❤️ (Astazi nu m-am machiat deloc- this is me – ,,feeling naked without makeup”)

      V-ar interesa un review pentru acest produs? Daca da, dati de stire!  Nu uitati ca mesajele voastre ma bucura si ma incurajeaza sa-mi doresc sa ma perfectionez continuu!
       Kisses glam dolls & a wonderfull weekend!

2 thoughts on “Glam trio- makeup”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *