Glam makeup #1

    Vin cu o propunere de machiaj pentru sarbatori. Pentru machiajul ochilor am ales o combinatie de nuante mate si sidefate, iar la final, in coltul intern am pus niste sclipici. ( in poze nu este vizibil sclipiciul, am blenduit pentru a se incorpora printre nuantele din coltul intern al ochiului)
   Dupa hidratarea si aplicarea bazei am  inceput cu sprancenele (daca doriti va voi arata cum le conturez, doar spuneti ) si apoi am trecut la machiajul ochilor. Am folosit baza Avon, creionul alb Nyx si am trasat in coltul extern al ochiului cu ajutorul unui tus gel negru forma unui cat-eye. Am continuat cu zona din mijlocul pleoapei, unde am folosit ca baza un creion auriu si am aplicat fard auriu Maybelline, apoi nuanta de auriu din Sleek Storm. Pentru coltul intern, am folosit rosul sidefat din Sleek Sunset. Am trasat o linie subtire de tus si am aplicat genele false Red Cherry.
     Am conturat tenul cu ajutorul trusei de concealer Sleek si cu pudra din Face Form. Unde a fost cazul, am aplicat fondul de ten Better Skin si am finalizat cu un blush Sleek. Desigur, rujul folosit este inconfundabilul Rioja Red Sleek.
     Am aplicat filtre de corectare a luminii pentru unele imagini, am specificat pe acelea. (#filterlight)
    Acest tip de machiaj cred ca s-ar potrivi perfect persoanelor cu ochii albastri,  gasiti la final doua astfel de poze.
    Astept cu interes parerile voastre si sper ca aceasta idee de machiaj sa fie o sursa de inspiratie pentru voi.
    Pe data viitoare, va las cu imaginile.
        Stay glam, pretty dolls!
   

17 thoughts on “Glam makeup #1”

  1. Wow, ce te schimba ochii albastri! Ultimele doua poze imi dau senzatia ca e vorba de o alta persoana. Arati foarte bine si fara machiaj, acum ii inteleg pe barbati care se tot intreaba de ce trebuie sa ne tot machiem. Tie iti sta foarte bine si fara!

    Cat despre machiajul ochilor, este unul foarte frumos. Imi place forma pe care le-o dai ochilor, forma pe care, de altfel, o regasesc cam in toate machiajele tale. Foarte frumos!

  2. Multumesc frumos pentru aprecieri! Si totusi, eu zic ca ne machiem nu pentru barbati ( contrar parerilor lor) ci pentru ca ne place! 😉
    Faptul ca ai observat elementul distinctiv predominant in machiajele mele eu un lucru bun zic eu, inseamna ca reusesc sa transmit note personale ^_^ :*

  3. M-ai facut sa zambesc! ,,mâţa blândă zgârie rău"- asta-mi vine in minte. ( evident, glumesc)
    Prea arat a copil fara nimic pe fata, de- asta bagasem un filtru de lumina si am facut-o si mai si :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *