Glam lashes & stuff

    Ziua de azi a fost cam ,,gri” per total- dar totul e bine cand se termina cu bine, nu-i asa? In orice moment oricat de neplacut putem gasi si ,,bucurie”- astazi eu aleg sa va prezint partea mai frumoasa a acestei zi. 

   Va spuneam saptamana trecuta ca am dat o comanda pe Genutze.ro si astazi mi-a sosit coletul! 😀
    Sunt multumita de aspectul genelor, abia astept sa le incerc si voi reveni cu rezultate concrete. Mai mult de lipici sunt foarte curioasa, avand in vedere ca am mai avut o ,,varianta” de adeziv Duo- contrafacut. Pe acela mi-a fost si frica sa il folosesc, l-am incercat o singura data (intr-un avant de curaj) si a ajuns la gunoi dupa ce in prealabil ambalajul a crapat in zona capacului. 
  Adezivul pe care il foloseam pana acum era cel de la Aura si tot am impresia ca nu i-am detectat modalitatea optima de aplicare. (daca se poate spune asa) Asa ca am sperante mari in legatura cu Duo- in urma parerilor pozitive intalnite.
  Legat de genele individuale, am ales varianta ,,Combo pack” intrucat mi se pare convenabil- intr-un singur pachetel avem gene necesare atat pentru coltul extern al ochiului, cat si pentru cel intern. 
     Clar, mi-a ramas gandul la genele banda Gypsy nr. 97 si intr-un fel imi pare rau ca nu le-am cumparat si pe acelea, dar… Cu prima ocazie, ale mele sunt!
     Ar mai fi cateva modele care imi plac mult, dar deocamdata sa vedem ce iese cu actualele si cum ma descurc cu ele.
    Chiar daca temperaturile de afara imi ingheata sangele in vene si parbrizul masinii dimineata, florile mele rezista eroic si am zis ca ar fi cazul sa fie admirate de publicul larg pentru ca merita 😀

    Stiu ca chipsurile nu ar prea trebui consumate dar cum sa renunt la ele cand se pare ca am mai castigat o punga? 
   P.S.- luati-o ca pe o gluma, nu sunt un consumator inrait de chipsuri, am perioade si perioade, se poate si fara. 😉

     Ziua voastra cum a fost?
  Pana data viitoare,
Stay glam, pretty dolls!

4 thoughts on “Glam lashes & stuff”

  1. Mda, mi-ai amintit de ghivece.. ele sunt cam multe si inca nu le-am bagat in casa, mai aman putin aglomeratia 😉
    Dar ma mira ca inca mai am trandafiri. Putini ce-i drept, dar sunt 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *