Glam Jan

      
                       
                         
                                           Noul ambasador onorific Max Factor!

     Glam este mai mult despre atitudine, energia pe care o transmiti si stralucirea ce ti se citeste in privire, care iti lumineaza chipul.
    Oricine poate fi stralucitoare, rujul rosu reprezentativ, ochii conturati suav cu tus negru, obrajii radiind luminos. Adevarata scanteie a frumusetii nu consta intr-un machiaj impecabil sau o tinuta speciala, naturaletea si increderea in sine sunt combinatia ideala.
    Frumusetea nu este un ideal, este impactul pe care il are limbajul vizual asupra asa-zisului public, asupra celor din jur.


     Ce inseamna glam in viziunea voastra?
Este o definitie anume, sau aveti intiparita in minte imaginea cuiva? Poate o persoana cunoscuta, simpatizata; sau o celebritate? Oricare dintre noi admiram ( in secret, sau nu) anumite persoane de gen feminin, ma refer la o admiratie mixata cu o oarecare ,,invidie”, stiti voi despre ce vorbesc, nu oricine va admite asta, dar in sinea voastra stiti ca am dreptate. Oricata incredere am avea in noi insine, stima de sine e insignifianta comparativ cu acele atuuri observate la ,,idolii” nostrii. ( n-as fi putut sa numesc idol la genul feminin? )
   
    Desi Marilyn Monroe nu este neaparat una din preferatele mele, trebuie sa recunosc ca detine acel ceva, adica stiti voi, ce-i al ei, i-al ei. Plecata in nefiinta demult, ea inca mai traieste aievea, amintirea ei bantuie adesea mintile iubitorilor de retro si nu numai; cert este ca s-a remarcat, ascensiunea ei spre succes detronand pe oricine la acel moment. Glam Jan, asa cum doreste Max Factor sa puna in lumina reflectoarelor noua lor imagine, nu se refera la par blond, ruj rosu intens si zambet- platinat… stiti voi ce vrea sa fie aceasta asociere de cuvinte; o femeie aparent usor de convins, cu o personalitate usor de modelat- dar in realitate jucand dupa propriul scenariu cu o putere de neinvins. 
  *surse foto Marilyn -Pinterest.
  
   Imaginea simbolica a frumusetii, marcanta, a vremurilor trecute isi face aparitia lasand la indemana ideea ca frumusetea e farmec de fapt si oricine o poate procura, cu atitudinea potrivita.
    In spiritul acestei tematici, pregatisem un colaj pe care vi l-am aratat pe facebook. Nu stiu cat de reprezentativ ar fi, dar m-am decis sa mai incerc sa pregatesc niste astfel de imagini. Le puteti gasi mai jos, in completarea articolului.
      
     Astept cu mare interes opinii si nu uitati, ca intotdeauna, mesajele voastre conteaza!
        Pe data viitoare,
       
           Stay glam, pretty dolls!
     
        
 

13 thoughts on “Glam Jan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *