Gel de dus concentrat de la Yves Rocher

       Inainte de orice parfum sau crema complementara, hidratanta ori exfolianti sau alte produse de frumusete este un produs de curatare, gelul de dus
   Cat de important este sa il alegem pe acela potrivit? Dupa ce ne  ghidam in alegerea noastra? Obisnuim sa ne lasam prada tentatiei olfactive, nu analizam prea mult ingrediente si poate, chiar daca am face asta, nu ne pricepem la astfel de detalii… 

     Recipiente mari, care sa nu necesite o inlocuire prea rapida, si colectionam tot mai multe produse in baie, care ne ocupa loc. Dar cum ar fi, sa avem la indemana miniaturi capabile sa…. dureze? Un gel de dus mic. In format de 100 ml, capabil sa ofere atatea utilizari precum clasicul gel de dus de 400 ml- 40 de dusuri- ca numar estimativ. 
 Nu stiu in ce masura sunt de acord aici, caci eu sunt mai dezordonata de fel si nici nu pot spune ca sunt o persoana economa la acest capitol… Asa ca nu voi sta sa contorizez, ori sa ma ingrijorez ca termin gelul de dus prea repede, oricum ar fi este oportunitatea perfecta pentru a porni in cautarea unor noi experiente, pentru a selecta continuu. 


   Dar ce pot spune este ca, noile geluri de dus, atat de dragute prin formatul lor, fac multa spuma, o altfel de spuma diferita de aceea cu care m-au obisnuit alte produse.
1) Masline & Petit- Grain este asociat relaxarii = echilibrul esential pentru dimineti linistite si zile de relaxare.
2) Mango & Coriandru este asociat energiei = acea energie vitala pentru dimineti tonice si zile pline de optimism.
3) Vanilie Bourbon este aroma asociata senzualitatii = senzualitate invaluitoare pentru dimineti mangaietoare si zile senine.
   Ambalajul cu noua capsula de tip valva, permite printr-o singura apasare eliberarea unei picaturi necesare pentru dusul complet.
De apreciat, este mentiunea de pe ambalaj: ,, a se clati din abundenta“. Un detaliu poate ca, mic, dar capabil sa schimbe cu usurinta perceptia reala asupra unui produs incercat. 
Ce este acest gel pe scurt? 

      Contine 97 % ingrediente naturale, fara conservanti sau parabeni, formula usor biodegradabila, flacon reciclabil, cu 50 % mai putin plastic/ emisii de gaze cu efect de sera comparativ cu flaconul de 400 ml.
    Ati fost intr-un magazin Yves Rocher de curand? Eu am vazut produsele si mi-a placut mult modul de prezentare, cum sunt expuse, foarte atractiv.
         Cine a incercat noutatea?
                            Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *