Geanta clasica sau un rucsac?

         Cred ca majoritatea femeilor se afla undeva intre limitele elegant versus lejer/ sportiv. 
    Eu de fapt sunt genul casual, nici prea elegant, desi serviciul meu poate ca mi-ar fi putut impune acest aspect. Imi amintesc de momente din liceu, cand la practica ni se dadea ordin clar: cod imbracaminte- elegant. Desi imi placea (si nu neaparat) ma simteam mereu cumva, overdressed. Imi vin acum in minte, legat de acest aspect, scene din filme, cand un personaj aparea undeva imbracat ciudat si parea iesit din decor. N-a fost atentionat in legatura cu natura evenimentului…
    Desi imi place sa ma simt confortabil, adesea adaug la tinuta mea cate o geanta mai speciala. Prima mea geanta a fost una de genul unui rucsac, din piele maro. 

     Oricat de mult imi plac gentile, sunt momente cand ma gandesc sa adaug in garderoba si o alta optiune: rucsacuri dama. Vara, cand ma pregatesc pentru plaja este momentul ideal pentru un rucsac, sau atunci cand calatoresc mi se pare varianta cea mai lejera de bagaj.
    
     Vara a trecut iar eu tot am amanat o astfel de achizitie. Nu se stie ce-mi rezerva mie vacanta de Craciun, de aceea este pretextul ideal sa caut rucsacuri online. Cea mai simpla varianta de cumparaturi; ma pot gandi si razgandi lejer cu privire la produsul dorit, fara sa primesc priviri ucigatoare venite de la o angajata plictisita. Nu-i vina mea ca ma decid greu, nu-i asa? Mana sus cine ma intelege.  

     Ca sa fiu cat mai clara si sa intelegeti la ce modele ma refer va las cu alegerile mele. Iar voi, nu uitati sa-mi dati o mana de ajutor cu recomandari. Stiu sigur ca veti fi un ajutor de nadejde, iubiti si voi rucsacurile nu-i asa?


         Nu uitati, mesajele voastre conteaza!
          
                    Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *