Ganduri impare

     Prima zi de munca din noul an. Prea multi ,,pupici” ca am ajuns sa ma gandesc daca nu cumva situatia a scapat de sub control cu mult pe sub ,, radacinile asternutului ” de fond de ten- menit sa ma protejeze de tupeul agasant. Farmecul unui nou inceput, primul salut din noul an s-a dus pe apa sambetei, conform situatiei in care ochii care-n mod normal transmit dezinteres total, acum te-alearga si te-nghesuie la colt…
Nu stiu ce ganditi voi in mod normal si nici eu nu mai stiu ce cred. :))
    Ora 8.30. Persoana Xyz soseste cu viteza luminii, grabita sa-mi rosteasca numele complet precum vazuse ea in telenovele Jose Fernando Manuel Garcia de la Renta; incheind cu doua ,,pupaturi” cleioase pe varf de obraz. Pesemne ca a vrut sa fie politicoasa, urmand cu-n zambet ,,siropos” sa porneasca-n pasi de vals spre urmatoarea victima … si cinci secunde cam sa fii durat ,,extazul”, cum ochii dati peste cap ,,melancolic” au tresaltat in nestire prin toata incaperea.
     Ar trebui sa recunosc ca mi-a trecut un gand, sa-ncerc sa par ursuza, cautand cu privirea orice altceva, doar sa ma detasez de ,,emotia” noului inceput? Dar cum nu-i un inceput, ci doar o situatie ,,ciclica” menita sa reinvie dorinte neimplinite inca, spun pas si-mi vad de drum cu-n ranjet anume  in minte.. Am reusit sa par ,,o simpla mobila”? Raspunsul inca nu il stiu nici eu.
        
           In speranta ca am reusit sa va smulg un zambet intrigat, inchei.
      Ganduri rastalmacite la inceput de an. Un an cu final de cifra impar, se anunta a fii special. Credeti?
     
        Astept cu interes parerile voastre in urma unei prime zi la munca, a fost o zi cu regasiri si recunoasteri, sau una oarecare? Curioase cum a fost pentru mine? Concluzia o trageti voi.
P.S. – ziua de azi a continut si ceva noutati, asadar va urma. Curand.
       Glam kisses ( in case you don’t mind) & shine bright like a doll !

*surse foto Pinterest.

6 thoughts on “Ganduri impare”

 1. Eu una inca nu m-am "izbit" de situatia primei zile din noul an la munca. Anu' trecut sa fi zis, fiind si ultimul an de facultate, dar tot n-am avut parte de atatia pupici precum ai avut tu azi :)). Dar, ca tot povesteai tu de madam Xyz ( ma gadesc ca era o femeie, imi e greu sa imi imaginez ca ar fi fost un barbat, hahaha), imi amintesc ca aveam prin perioada liceului, o colega la fel de voiasa, energica, entuziasmata si zgomotoasa a carei extaz tinea cam 5 secunde la fiecare persoana, intocmai cum ai descris. Si vaaaai, ca tot m-ai facut sa-mi aduc aminte de colegii din liceu, trebuie neaparat sa-ti spun ca tot pe atunci aveam o colega frumusica foc, cu chip angelic, voce calda si melodioasa si vorbea atat de frumos si calm cu tine, iar cand intorceai spatele, EFECTIV se stramba. Stiu ca am ramas de-a dreptul socata cand am vazut prima scena de acest fel si, surprinzand-o in nenumarate situatii in care se stramba in spatele diverseor persoane am observat ca la ea era un obicei. Pacat.. ma asteptam ca un chip atat de frumos si firav sa aiba un suflet pe masura. Offf, opreste-ma din scris 😀 !

  Iti doresc o zi frumoasa maine la serviciu si sa ai din nou parte de situatii care sa te faca sa razi la sfarsitul zilei 😀

 2. Extazul de 5 sec. Exact asa era, pe scurt. Pacat de ea ca-i o persoana ipocrita; asta nu-mi placu' dar nu-i bai.
  Eu macar cand ma stramb sunt mai directa; face to face 😉
  Nu te opri din scris ca-mi face placere cand vad ca mi-ai scris tu, e lectura-n toata regula 😀 :*

 3. Eu am scapat de pupicii lipiciosi in exces pentru ca la birou nu am decat trei colege asa ca situatia a fost usor de digerat. ;))
  Sa speram ca acest an impar va fi excelent!
  Inchei apoteotic cu…Pupici. ;)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *