From <my love> with ❤️

   Va spuneam ca nu sunt decisa daca sa va prezint/ sau nu un machiaj. Mai exact o masca. Un machiaj- masca. 

   Vazandu-mi incercarile din articolele trecute, G. ( my love) mi-a propus sa execut ceva interesant si pentru el. Pregatit cu ,,temele de-acasa” mi-a ,,trantit” tematica ,,in fata”, astfel ca  obiectivul era clar stabilit. Iar subiectul nerabdator, intr-un zambet continuu si cu asteptari mari. 
    Pentru ca ne plac unele desene animate, ( pardon- chiar prea multe!) obiectul muncii facea parte dintr-un serial numit Bleach. Imaginea de inspiratie am incorporat-o intr-unul dintre colaje. (primul)
  Trebuie sa spun ca stiu ce am gresit: spranceana in cauza trebuia camuflata bine, dar n-am fost sigura ca o pot ,,ascunde” asa cum imi doresc si atunci am renuntat la idee. Ochiul in cauza a devenit vizibil cam mare, comparativ cu sursa de inspiratie. 
     Bine, poate ca motivul pentru care sunt multumita de rezultat, este ca sunt multumita de ,,panza” in sine, de persoana mea.( G.)  Am voie oare sa ma exprim asa? Sufletul meu pereche suna prea siropos si-atunci prefer sa ma rezum la ,,persoana mea”. Nu ca mi-ar apartine el in vreun sens anume, dar atunci cand intregul tau viitor il vezi derulandu-se (in preajma) alaturi de cineva anume- acea persoana devine- persoana ta! Alaturi de care esti tu insuti 😀
 Cam multa vorbarie (stiu!) sa trecem la…
Poze! 😉

      Asta a fost! Astept cu mare interes parerile voastre si nu uitati,
   Stay glamourous, pretty dolls!

2 thoughts on “From <my love> with ❤️”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *