Fotografii minunate într-o cărticică sau, mai bine în două…broșuri!

Viața alături de un nou născut e surprinzătoare. Treci de la o emoție la alta și cu fiecare zâmbet sau sunețel în limbaj bebelușesc te trezești urmărind cu privirea necontenit minunea ce te-a transformat în părinte. Adulmeci cu privirea mirosul de nou-născut despre care vorbesc toți și cauți cu ce să-l asociezi, să-l întipărești și să-l ascunzi adânc în suflet, pentru când ți-e dor. Iar dorul abia acum începe. Dorul de primele zile acasă, când era un pui de om de numai trei kilograme, de privirea pe care numai un bebeluș o are, de fiecare clipă și moment petrecut împreună.

Spuneam zilele trecute că mi-e dor de ea, așa cum era, mică și numai bună de ascuns în brațe și la piept, deși mă bucură fiecare centimetru pe care îl descopăr că a făcut să crească alert. Și fac o mulțime de poze într-o zi și la fel în următoarea iar când doarme, mă surprind privind la primele poze, pe rând, în telefon. O dată, într-o seară, când am pus-o la somn, împreună cu Mr. G. ne-am așezat lângă pătuțul ei să ne mâncăm prăjitura, privind parcă la un film bun, ce mai, la cel mai bun film regizat și apărut vreodată. Seara, de regulă aveam program de Netflix ori Hbo sau mai demult, cum era epoca torrent; dar acum cel mai frumos ,,film” din viața noastră se derula aici și acolo. Am fi pus amândoi timpul pe pauză, neclintiți, privind la minunea din pătuț ce mai râdea în somn, ori clipea energic uneori, pesemne că visa ceva interesant…

Momentele astea sunt de pus ,,în ramă” și de agățat adânc în inimă pentru că realizezi și nu prea; când ai un copil te obișnuiești treptat cu gândul că este al tău. Dar ideea în sine, că ești părinte, culmea, nu pare a fi ceva corelat. De parcă ar putea fi o idee diferită. Și fotografiez tot ce pot, acum și atunci când simt nevoia. Iar în telefon se adună atât de multe poze cu ea, cu noi. Ce mod mai frumos de a le păstra pentru totdeauna, decât să le printezi iar când au un aspect diferit, copertă asemeni unei cărți, pe mine m-a cucerit din start.

Am printat până acum 4 tipuri diferite de albume foto, numite fotocărți. Mai nou, se găsesc o multitudine de oferte și variante de produse de acest tip, totul este să o găsești pe aceea potrivită pentru tine. Memory printing este ceva altfel, adaugi foarte ușor fotografiile dorite; intercalat este un text prestabilit care se personalizează automat cu datele completate la început. Numele tău, al persoanei dragi ție căreia/ căruia dorești să îi oferi cealaltă broșură. Le primești acasă prin curierat foarte rapid iar prima impresie va fi sigur una plăcută. Coperta și hârtia pe care sunt printate fotografiile sunt calitative iar imaginile sunt întocmai precum cele pe care le-ai încărcat, nici mai întunecate dar nici mai luminoase.

Acestea sunt cărticele numai bune de oferit iubitului– soțului/ soției- iubitei, dar eu mi-am dorit să combin fotografiile noastre cu acelea ale Alisei. Am pus un filmuleț în care se poate vedea cum arată, nouă ne place foarte mult rezultatul!

12 thoughts on “Fotografii minunate într-o cărticică sau, mai bine în două…broșuri!”

  1. Imi plac tare mult amintirile de acest gen. Sunt perfecte fotografiile tiparite pentru ca reprezinta o amintire placuta care poate fi pastrata si revazuta ori de cate ori avem timp si chef

  2. Acestea sunt cele mai frumoase amintiri…imortalizeaza le ca trec repede si nici nu-ti dai seama cand a trecut timpul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *