Food Panda

     Oricat de gospodine am fi, cu siguranta ni se poate intampla sa venim de la servici obosite si ce ne facem cand nu mai avem nici timpul necesar sa pregatim ceva? Se poate intampla oricui, oricand si pentru ca niciodata sa nu spunem niciodata, consider ca este bine sa fim informate despre posibile oportunitati sau solutii rapide.
    Pentru atunci cand se intampla sa nu avem chef sa iesim din casa ne putem gandi la livrari de mancare la domiciliu.
    O solutie eficienta in cazul in care ne-am plictisit de stilul de gatit al aceluiasi restaurant , este Food Panda. In aceasta retea exista o gama larga de restaurante ce pot fi accesate cu un simplu click. Livrarile sunt disponibile pentru: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov si se poate comanda cu plata online sau card.
    Si pentru a ne pune la dispozitie ofertele mai multor restaurante intr-un singur loc, din cateva click-uri se poate accesa foarte usor si aplicatia pentru mobil. Astfel ca am instalat-o si eu in telefon si v-am pregatit niste print- screenuri ca sa vedeti despre ce este vorba.
  
     Mie mi se pare o idee foarte interesanta: putem comanda de pe un singur site de la mai multi furnizori, diversitatea este de apreciat!
  
      Ce parere aveti?
          Pe data viitoare,
              Glam kisses, pretty dolls!

4 thoughts on “Food Panda”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *