Fond de ten Giorgio Armani Luminous Silk

Mult lăudatul fond de ten de la Giorgio Armani, are prea puține recenzii, articole de blog, care mie încă mi se par atât de utile în a facilita o selecție de produs- o achiziție.

Înainte să îmi cumpăr produsul, am găsit numai două articole de blog despre Luminous Silk. În plus, mi-am ales o nuanță o idee cam închisă pentru anotimpul rece. Vara, cred că ar merge mult mai bine nuanța 6 pe care am ales-o în baza unei căutări comparative pe o anumită platformă. Dacă mă gândesc mai bine, numai selecții nereușite am efectuat prin prisma acelui site.

Așadar, ce e atât de grozav la acest fond de ten? Eu aveam deja un favorit despre care dacă mă gândesc bine, de atâția ani de zile, încă nu am scris pe blog! De o perioadă, poare datorită cremelor utilizate, ori doar poate pe bază hormonală, acel fond de ten nu mai rezistă ca înainte pe ten- acesta fiind motivul pentru care am decis să îmi lărgesc orizontul curiozităților.

Nu știu dacă aș mai recumpăra Luminous Silk, are un preț destul de mare pentru ceea ce face pentru tenul meu.

Cu toate acestea, aspecte pozitive ar fi:

– se întinde ușor pe ten, pot difuza produsul lejer cu orice tip de pensulă: stippling, buffer, simplă.

-nuanța se uniformizează cumva, deși am ales una cam închisă și anume 6. Are subtonul galben cum aveam nevoie însă oferă un aspect plăcut. Am mai întâlnit fonduri de ten cu aspect foarte neplăcut ce se văd urât pe ten. Dacă se dorește, pot scrie despre asta într-un alt articol.

– nu se transferă, nu pătează telefon, guler geacă, pielea sau hainele copilului care pare că e într-o îmbrățișare continuă perioada aceasta

Concluzia mea este că deși am ales eronat o nuanță prea închisă, o combin cu un alt produs și devine acceptabil.

Merită încercat în opinia mea, nu se știe în ce măsură s-ar putea potrivi cu ceea ce se dorește. Eu mi l-am dorit mult și am mai bifat o curiozitate.

Pe pagina de Instagram voi posta un clip video cu acest fond de ten de la Giorgio Armani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *