Floral with Paris ootd

    De ceva timp mi-am propus sa va prezint noua geanta Paris si ce alta modalitate mai convingatoare decat niste poze in care amandoua defilam fericite, suntem perechea ideala, va spun… Desi trebuie sa recunosc, tare mi-ar placea sa ne confirme cineva asta; ea este superba si o stie dar, oare chiar ne potrivim?
    Vremea nu mi-a fost de mare ajutor si oricat m-as fi straduit, in majoritatea pozelor ,,ranjetul” meu eclipseaza intreaga tinuta. Oricat m-as fi concentrat, sunt genul deseori influentabila de vreme si cand aceasta ma intampina cu furtuni si ploi torentiale  nu-mi pot masca usor strambaturile. Unele dintre voi ar spune ,,Bine! Resting bitch face tine ridurile la distanta!” (A se citi ,,fata de Cruela”.) Dar ignorati. Treceti peste si admirati ceea ce stiti ca ne intereseaza de fapt. Oricum, punctul central ramane Paris. I’m in love with Adona, e chiar imposibil sa nu placa oricui.
    Va spuneam ieri ca ne-am si distrat, am un fotograf de zile mari, indicatii scurte si cuprinzatoare: ,,- Ia vezi, suie-te acolo, sa vezi ce poze facem, esti la inaltime!” Dar n-am ajuns prea sus, inaltimea s-a redus la genunchi. Ma chinuie de zor personalizarea oricaror jeansi, a trebuit sa-mi las amprenta si pe cei din poza. Orice miscare mult prea brutala s-a soldat cu pocnituri si sunete care ar speria orice om zdravan la cap, dar eu stiam ca s-au rupt doar in genunchi! Gata modelul de blugi, s-au auto-personalizat.


     Nu uitati, mesajele voastre conteaza!
       Pe data viitoare,
          
           Glam kisses, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *