Favoritele saptamanii

      Reducerile sunt si au fost mereu pretextul ideal pentru a ne completa garderoba si nu numai cu piesele vestimentare preferate, sau chiar de a ne reinventa stilul personal. Da, adaugam in garderoba ,,aceleasi” piese vestimentare si nu regretam alegerile. Avem obsesii constante, sau preferinte incerte si indiferent de metoda de selectie, ne plac cumparaturile online. Prea multe tricouri cu animal print, dantela imposibil de purtat- e o idee cam transparenta si te simti dezgolita, dar simtul estetic iti spune ca pe eticheta acelui tricou scrie numele tau. Iti era predestinat, altcineva nu avea cum sa poarte acea piesa, n-ar fi stiut sa o asorteze si cu siguranta nu i-ar fi stat bine.
  Indiferent de pretexte sau situatie, o piesa vestimentara tine de personalitate si daca alegi sa o porti cu atitudinea potrivita stii ca nu vei da gres.

     Kylie este acum la un pret incredibil de bun, iar materialul si culoarea rochiei mi se par incredibil de atractive! V-am mai povestit despre Kylie in acest articol si nu am putut sa nu remarc pretul redus.

                                                   
                    

   Caroline este acel gen de rochie cambrata care s-ar potrivi oriunde, oricand.

                                            

Plicul Alana cu siguranta ar arata frumos la bratul oricarei femei.

                                           

        Daca aceste doua rochii si plicul Alana va sunt pe plac, nu uitati sa verificati preturile de pe Adona.ro – sunt mai mult decat accesibile. Astept sa-mi spuneti care sunt favoritele voastre. Promotiile saptamanale continua pana in data de 31 august, o veste minunata nu-i asa?

         Nu uitati, mesajele voastre conteaza,

        Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *