Fardurile Melkior in lumina naturala

    Cuvintele sunt de prisos in prezentarea unor farduri iar de data aceasta voi lasa frumusetile Melkior sa isi spuna propria poveste. Am promis ca revin cu poze in lumina naturala si pentru ca stiu cat de mult conteaza niste poze de referinta inainte de a umple cosul de cumparaturi, sper sa va fiu de folos. La inceput, cand mi-am cumparat primele doua rezerve de fard Melkior m-am lasat ghidata de intuitie astfel ca am ales atunci doua nuante total diferite de ceea ce detineam eu pana atunci, niste nuante unice si atractive; evident nuante mate. Nu se gaseau pe atunci prea multe poze pe internet cu aceste farduri, insa de o vreme buna cred ca lumea s-a convins de calitatea acestor produse. Astfel, ma bucur sa fiu si eu una dintre persoanele care poate fi de folos oferind niste poze, sper eu cat mai apropiate de varianta reala a acestor farduri.

   Intr-un articol de luna trecuta va prezentam noua mea paleta Melkior , insa pozele erau facute la racoare, in lumina artificiala. Astazi, vin cu niste imagini selectate din multimea de poze facute in lumina directa a soarelui. Ceva tentative de filmari puteti vedea si pe Instagram .

    Asadar, Soft Skin, Light Beige, White Gold, Diaphane, Soft Peach si Ethereal- vedetele paletei magnetice My Favorites! Ce este atat de grozav la aceasta paleta? Insasi simplitatea ei o face atat de speciala, iar usurinta cu care poti scoate orice fard oricand si il poti inlocui doar asezandu-l…Asta transforma o paleta obisnuita intr-una grozava, personalizabila!             Astept pareri, care sunt favoritele voastre?


               Pe data viitoare,


                     Stay glam, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *