Exfolierea cu scrubul Sabon

În 1997 s-a creat binecunoscutul exfoliant pentru corp – borcanelul magic cu săruri de la Marea Moartă.


Reteta secreta datorita careia a devenit scrubul atat de iubit

De origine 98% naturală și vegană, exfoliantul pentru corp este un amestec perfect intre săruri vindecătoare ale Mării Moarte și patru uleiuri botanice prețioase.

Sărurile Mării Moarte au cea mai bogată compoziție în 21 de minerale naturale ce conțin mai mult decat suficient magneziu și calciu. Ele îndepărtează delicat celulele moarte, stimulează reînnoirea celulară, netezesc pielea pentru un aspect sănătos și întinerit.

Datorită celor patru uleiuri botanice, textura deosebita a formulei sare-în-ulei a exfoliantului de corp se contopește cu pielea si o lasă fină si catifelata.

Jojoba: compoziția asemanatoare cu sebumul natural ajută la hrănirea pielii.

Migdale: bogat în acizi grași și vitamine catifelează pielea, oferindu-i un aspect mătăsos.

Andiroba: special adaptat pielii sensibile, are proprietăți calmante.

Acai: Considerat un super aliment, ajută la revitalizarea pielii.

PIELEA TA IUBESTE:

  • Efectul 2 în 1 al exfolierii: netezire + hrănire
  • Finișul mătăsos
  • O imediată senzație de finețe și luminozitate
  • Senzație imediată de prospețime prin detoxifiere, eliminarea impurităților și oxigenarea celulelor.
  • Exfolierea extra delicată pentru toate tipurile de piele – potrivită si pielii sensibile

Dincolo de formula unica, descoperă o lume a parfumurilor superbe! Exfoliantul de corp SABON e disponibil în arome fascinante care transporta cu gândul și imaginația în jurul lumii, în toate locurile în care visezi să ajungi.

Calitățile exfoliantului l-au făcut remarcat atat de clienți cat și de publicații de prestigiu iar de-a lungul timpului, a devenit produsul vedetă în nenumărate colecții și campanii speciale, cum sunt cele dedicate Zilei Pământului, și a fost votat la Unica Beauty Celebration, datorită calităților sale uimitoare!

Generos cu pielea, blând cu planeta

Vegan și de origine naturală în proporție de 98%, scrubul de corp nu conține nici măcar un micron de plastic care ar putea polua oceanele și râurile. Borcanul de sticlă ce adăpostește exfoliantul este perfect reciclabil și reutilizabil.

Prin conceptul ,,ReUse, ReNew, ReLove” se protejează planeta prin reducerea cantităților de deșeuri se promovează alegeri ecologice și sustenabile pe tot parcursul anului.

Ambalajul de scrub poate deveni un mini-ghiveci, suport pentru accesorii cosmetice sau chiar un „borcan cu amintiri“ – pune în el nisip de pe plaja ta preferată, scoici micuțe, jucării ale copiilor sau orice alt mic obiect ce-ți trezește amintiri frumose și te face să zâmbești!

Tu ai cumpărat, Sabon donează!

Pentru a sărbători Ziua Pământului de anul acesta și pentru că la SABON se crede în sustenabilitate și în puterea de a contribui la o planetă mai verde și mai curată, în luna aprilie s-a găzduit o campanie prin care, la vânzarea fiecărui borcan de scrub s-a donat 10% din valoarea lui asociației MaiMultVerde, pentru un mediu curat și sănătos!

Ritual cu discount pentru luna mai

Dacă iubești scrubul de corp în combinație cu celelalte două produse ce alcătuiesc un ritual Sabon deja celebru iată veștile excelente!

În luna mai, membrii Royal Passport se pot bucura de o ofertă minunată: ritual corporal în trei pași, cu 20% discount! Profită de promoție și alege-ți propriul trio de îngrijire: scrub de corp, ulei de duș și un produs hidratant, toate cele trei produse cu dimensiuni/gramaje complementare la un preț mult mai mic decât cel de catalog!

Pas 1 – Curățare cu ulei de duș. Graţie formulei bogate în vitamine, antioxidanți și uleiuri esenţiale de măsline, avocado, jojoba şi germeni de grâu, acest ulei fin curăță fără a usca excesiv pielea, transformând fiecare moment petrecut la duș într-o experiență luxoasă.

Pas 2  –  Exfoliere cu legendarul scrub de corp creat după o rețetă unică în care sunt combinate săruri de la Marea Moartă și patru uleiuri naturale, exfoliază delicat pielea.

Pas 3 – Hidratare cu loțiunea de corp cu ulei de migdale, lapte organic de ovăz și vitamina E, ingrediente naturale și uleiuri esențiale ce hrănesc pielea pe termen lung, oferindu-i confortul de care are nevoie.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *