Eveniment ACM Sensitelial, produse pentru protectia solara

     La inceput de iulie am fost prezenta la un eveniment ACM unde am descoperit trei produse marca Sensitelial.
   Le-am incercat acolo, dar asta nu pot spune ca ma ajuta sa vin cu o parere clara, formata referitor la produse, despre cum mi se potrivesc. Totusi, voi incerca sa le descriu putin, stiu cat de dificila se poate dovedi selectia unor produse potrivite pentru protectia pielii, de aceea orice mica idee poate fi de ajutor.

    Primul produs care mi-a atras atentia este Spray Solaire Sunscreen pentru piele sensibila, fara parfum.
   Eticheta mentioneaza faptul ca, sprayul cu SPF 30 se poate aplica atat pe ten cat si pe corp. Se poate folosi atat pentru copiii de peste 3 ani, cat si pentru adulti si are o cantitate de 200 ml. Nu sunt sigura ca l-as aplica pe ten, am cel mai dificil si sensibil ten si rareori gasesc un produs special care sa nu imi creeze probleme. 

    Produsul are o consistenta lichida, nuanta alba si intra relativ repede in piele. Are un miros fin, nu as putea sa il descriu exact, dar nu pare deranjant. Nu ramane lipicios pe piele, ceea ce este un lucru bun, insa ramane cumva la suprafata pielii, dupa aplicare. Protectia solara cu pulverizator de tip spray ACM Sensitelial expira in 2020, insa trebuie tinut cont si de momentul cand este desigilat, pentru prima utilizare.

       Sensitelial Gel Solaire Spf 50. Este un produs la tub, vine sigilat si are 40 ml. Un produs destinat tenului gras, ceea ce nu este cazul meu. La prima impresie ca textura gelul pare dens, dar se maseaza destul de usor in piele, in opinia mea lasa o pelicula care se simte la atingere. Mirosul produsului este usor diferit de sprayul cu SPF 30, oarecum intr-un sens bun ca sa spun astfel.  
   Produsul este non-comedogenic- ceea ce cred ca nu se poate lua neaparat ca descriere valida, universala pentru oricine, intrucat suntem diferiti si de aici si reactia pielii in urma experientei cu diverse texturi. Totodata, produsul se auto-denumeste ca fiind unul rezistent la apa. Aici, tind sa contrazic, pentru ca personal nu cred ca exista produs care sa isi mentina efectele si sa ramana pe piele, sa nu se spele dupa contactul cu apa. 

     Indiferent de cat de bun este un produs (*iar asta nu o spun doar eu) orice protectie solara trebuie reaplicata dupa contactul cu apa, sau la interval de ore bune de stat in soare.   


     Cel de-al treilea produs, Sensitelial Creme Solaire Spf 50 + se afla inca in asteptare pentru o utilizare serioasa, este cazul sa mai consum din produsele desfacute momentan. La momentul potrivit, revin aici cu niste completari personale. 

    Asadar, ca prima impresie, crema aceasta se prezinta la tub de 40 ml, si acesta sigilat.
     Descrierea mentioneaza un produs cu textura lejera, eu insa il percep ca pe unul cu aspect foarte dens, care trebuie masat serios  pana la absorbtie.

                           Voi reveni cu detalii ulterior, in completarea acestui articol.

  In cazul in care ai deja o experienta cu produsele pentru protectie solara Sensitelial ACM, nu ezita sa lasi aici opinia ta, nu se stie niciodata cui ii poti fi de folos.

   Cata importanta acorzi protectiei solare, pe o scara de la 1 la 5? Pielea ta trebuie ingrijita cu atentie, nu doar vara, razele solare pot contribui la imbatranirea prematura a pielii, in plus se pot alinia ca efecte o multime de neplaceri serioase.
    Cate dintre voi isi ingrijesc pielea corespunzator? Nu oricine poate folosi orice crema, ori produs de tip spray, dar dintr-o varietate de produse, in final il poti gasi pe acela, cel mai apropiat de necesitatile tale.

                                                              Ai aplicat astazi SPF?
                       Stay glam, loves!
  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *