Ebelin heat control brush

    V-am promis ca revin cu pareri dupa utilizarea periei de par Ebelin. Trebuie sa recunosc ca am fost foarte incantata sa am sansa de a incerca o astfel de perie de par. Acum cativa ani am avut o tentativa nereusita cu o perie rotunda( no name) si am fost cam dezamagita sa constat ca mai mult imi incurca parul. Clar, nu am reusit sa obtin aspectul de par voluminos pe care mi-l doream si poate ca motivul a fost nepriceperea, dar si parul meu foarte lung, pe care mi-l incurca rau.
   Peria rotunda Ebelin este una pentru volum, dar ce o face speciala sunt urmatoarele detalii:
    ● perie rotunda de foehn cu protectie la temperatura mare ( efectul prea puternic al aerului cald venit de la foehn este semnalizat prin schimbarea culorii benzii de control a temperaturii)
    ● fiecare ac de plastic de pe perie este inconjurat de cativa peri de mistret, ceea ce transforma peria de par intr-o inovatie.
    ● usor de manevrat, cu un maner solid
    ● pentru ca este o perie rotunda mare ( desi ea se gaseste si in varianta mai subtire) se pot obtine cu usurinta bucle lejere, cel putin varfuri intoarse si volum la radacini.
    ● firele de par se curata cu usurinta de pe perie
    ● nu imi rupe parul.
    ● am incercat peria de doua ori pana acum si lasa parului un aspect stralucitor. Observ aceasta diferenta din perspectiva anterioara cand foloseam un simplu piaptan.
     Se gaseste in magazinele Dm la pretul de 55 de lei si am vazut si varianta mai subtire, putin mai ieftina. Consider ca poate fi o investitie buna pentru oricine si eu ma declar multumita de aceasta perie rotunda. Desigur, mai am de exersat la partea cu definirea parului, dar cred ca acum am motivatia perfecta de a ma specializa.
      Ce parere aveti? Cum vi se pare peria de par Ebelin? Eu de mult timp imi doream una si acum sunt multumita de aceasta, pe care v-o recomand cu mare drag!
       Astept cu mare interes parerile voastre si nu uitati, mesajele voastre conteaza!
     Pe data viitoare,
        Glam kisses, pretty dolls!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *