D.I.Y. nr. 2

     Ce-ati zice de niste balerine cu rochite de fulgi? Eu spun ca putem face atmosfera si intram mai usor in ritmul magiei de sarbatori.
   Mai ales cand este atat de simplu si nu avem nevoie decat de hartie & foarfeca. Eu am ales hartie alba si cred ca arata foarte bine. Am preluat sabloanele pentru balerine  de pe krokotak si le-am decupat. Ma gandesc sa le infoliez in folie pentru laminat.
   Cat despre fulgi, acestia pot fi realizati dupa imaginatie, nefiind neaparat idei prestabilite. Sau daca va este mai usor, le puteti desena inainte. Totul tine de acel patrat pliat pe diagonala, apoi triunghiul obtinut, pliat si el de vreo doua ori. La final, eu am ales sa ii ,,colorez” argintii cu ajutorul unui spray. De fapt doua nuante de argintiu. Cea lucioasa cred ca imi place mai mult. Dar voua? Ma gandesc sa ii infoliez maine, astfel vor fi mai ,,durabili”. Doar ca voi infolia numai acei fulgi dintre balerine. ( ganditi-va la o ghirlanda verticala) ,,Fustitele” balerinelor vor ramane in varianta tridimensionala.
   Doriti sa revin cu un update foto dupa ce instalez ,,domnisoarele”?  Dati de stire, va spun: impactul vizual este unul placut!
    Va las cu poze,
         Pe data viitoare,
              Stay glam, pretty dolls!
Later update: nu am reusit sa laminez balerinele, doar asa as fi obtinut niste rezultate multumitoare, but a promise is still a promise, so here I am:

4 thoughts on “D.I.Y. nr. 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *