D.I.Y. 1

   Eu v-am intrebat, voi ati raspuns. Iata-ma cu un tutorial in imagini pentru obtinerea unei decoratiuni frumoase din hartie colorata. Vine Craciunul si tuturor ne place sa ne impodobim frumos casa cu fel de fel de obiecte. Si daca este usor, de ce sa nu le realizam noi pe unele dintre ele? Cu diverse tehnici putem creea aproape orice din hartie, iar eu vin astazi cu o propunere de stea tridimensionala din hartie.
     Ce folosim:
♢ hartie colorata
♢ foarfeca
♢ lipici
♢ eu am folosit si un pistol cu silicon la final- pentru imbinarea mai eficienta a celor doua stelute. Atentie insa, daca nu este un pistol bun, acel silicon se poate prelinge ( precum in cazul meu) lasand urme inestetice.
    Am folosit doua foi de hartie colorata, dar se poate folosi chiar si una singura. Important este patratul de la care pornim, care poate fi de orice dimensiune ( in functie de asta va fi si dimensiunea produsului finit)
   As putea sa explic modul de lucru, dar poate ca din imagini veti intelege mai usor. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa le scrieti in casuta pentru comentarii.
   Astept cu mare interes opiniile voastre.
      Pe data viitoare, glam dolls!

7 thoughts on “D.I.Y. 1”

  1. gata,fiica mea a terminat cu tezele si fiind putin mai libera a reusit sa faca singurica steluta,nu a avut nevoie de ajutor,doar i-am deschi articolul cu tutorialul si s-a pus la lucru 🙂 Deosebirea e ca nu a avut pistol cu silicon si a folosit lipici si scoch.Daca doresti iti pot pune foto pe facebook.

  2. A fost bine ,la teza de la romana nota 8(nu e chiar multumita de nota,se putea mai mult,insa profa a f.exigenta si a zis ca 8 e singura si cea mai mare nota ce o poate da.:( asta e )la mate asteptam rezultatul.Multumim de urari! Intru pe fb. sa pun foto cu steluta. Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *