Diverse remedii

  Se apropie sezonul rece si virozele/ racelile/ gripele ne pandesc iar noi trebuie sa fim grijulii cu sanatatea noastra. De preferat ar fi sa nu ajungem la pastile/ medicamente si sa ne tratam simptomele timpuriu. Ma simt expusa la raceli si am perioade mai bune sau neplacute; am inceput la cel mai mic simptom sa fiu atenta si spre bucuria mea reusesc sa ma distantez rapid, desi problemele reapar constant.

  Obisnuiesc sa imi prepar un amestec compus din tinctura de propolis si miere. Cand treaba e cam serioasa si nu ma simt prea bine adaug si alcool si este mult mai eficient. Chiar daca nu mi-e draga deloc tuica/ alcoolul in astfel de situatii ma gandesc la faptul ca sanatatea mea e prioritara si trec cumva peste acest aspect… Nu ma bazez neaparat pe anumite concentratii, adica pun din fiecare ,,ingredient” cat consider la momentul respectiv.
    De asemenea ma bazez mult si pe consumul de fructe; in special rodia imi este extraordinar de benefica- de la dureri de stomac, pana la stari de greata, raceala etc. De folos imi sunt si portocalele din care imi fac cat de des pot sucuri naturale. 
    Sunt bucuroasa sa ma pot baza pe remedii naturale in caz de boala si nu numai ( este bine sa si prevenim) in ultima vreme nu am recurs decat la aspirina.  
M-am gandit sa impartasesc cu voi aceasta ,,descoperire” as putea sa o numesc asa- m-as bucura sa primesc cat de multe sfaturi de la voi- ne putem fi de un real folos unele- altora, asadar: va astept mesajele.
     Stay glamourous dolls, dar inainte de toate, ramaneti sanatoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *