Desenele animate, o pasiune de-o viata

      Unii dintre noi nu se maturizeaza niciodata si asta in sensul bun; ne plac desenele animate si ne amuza constant, gasim asemanari din viata reala si atunci incepe distractia. Intelegem orice situatie prezentata si mai mult, ne distreaza; putem viziona impreuna cu intreaga familie, de la mic la mare, desenele nu se demodeaza niciodata. Desenele animate sunt o alternativa de a ne petrece timpul liber, dimineata, seara inainte de culcare, oricand dorim si avem nevoie de un moment al nostru de relaxare.

     Imi amintesc cum am crescut vizionand desenele animate in limba engleza si asta este o amintire extrem de placuta. Am deprins niste abilitati atat de lejer, putem spune ca avem engleza in sange, noi aceia, generatia celor nascuti la ’89. ( si nu doar noi)

    Preferintele mele in materie de desene animate sunt diverse si n-am sa va insir prea multe astfel de seriale; dar pentru ca in ziua de azi sunt atat de accesibile, as vrea sa ma opresc la… Garfield Show.
      Motanul Garfield & catelul Odie, doi prieteni buni trec prin situatii amuzante impreuna. Vocile acestora li se potrivesc la perfectie, Garfield este un motan siret, destul de inteligent si indragostit de… lasagna si pizza. Sau de mancare in general. Odie este prietenul devotat, catelul dispus mereu sa-i sara in ajutor prietenului sau .
*sursa foto: fanpop.com
      Voi ce desene animate de la Boomerang TV preferati? Ar mai fi de mentionat Tom & Jerry, Looney Tunes, Baby Looney Tunes, Krypto si multi altii. 
Pe data viitoare,                                                      
         Glam kisses, pretty dolls!                                  
                                                                                                                                                              

6 thoughts on “Desenele animate, o pasiune de-o viata”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *