De unde să cumperi pijamale și cămăși pentru alăptare

Ești o viitoare mămică și îți pregătești lista de cumpărături pentru momentul care se apropie cu pași repezi? Atunci sigur știi că pentru la spital vei avea nevoie de niște cămăși pentru alăptare. Sunt convinsă că în adâncul sufletului, fiecare mamă își dorește să ofere bebelușului hrana minune.

Prin urmare îți va fi de un foarte mare folos dacă alegi să porți cămăși speciale pentru maternitate. Dar probabil că, nu ești decisă de unde să cumperi și spre ce magazin să te îndrepți? În ziua de azi tot mai multe persoane apreciază comoditatea unei achiziții făcute online, din confortul propriei case. Cu atât mai mult când ești însărcinată iar termenul pentru naștere e tot mai aproape!

De ce să alegi o cămașă pentru alăptare? Spun eu una, dar recomandat este să ai pentru spital minim 2- 3 de schimb. Te poți murdări foarte ușor iar restul motivelor ce decurg din acest aspect sunt inutil de analizat. Cert este că vei avea nevoie. Cu ce sunt mai accesibile pijamalele/ cămășile pentru alăptare față de niște pijamale obișnuite cu nasturi spre exemplu? Acestea au un locaș special menit să faciliteze accesul bebelușului la pieptul mamei; nefiind necesar să desfaci poate prea mulți nasturi. Croiul per ansamblu este unul pe măsură, urmează ,,accentele” corpului unei gravide, ceea ce sigur vei aprecia.

De ce să investești în cămăși pentru alăptare? Le poți purta încă de dinainte de naștere și cu siguranță se vor dovedi utile și acasă, după ce te întorci de la spital pentru că vor îndeplini tot același scop.

Acum, ce să alegi, poate că te întrebi: cămăși pentru alăptare sau pijamale pentru alăptare? O pijama specială pentru alăptare nu strică, în opinia mea, dar cu mult mai utile consider că sunt cămășile, preferabil cu mânecă scurtă pentru că așa cum ai observat poate la controale deja, în spital este foarte cald. Totodată, ai grijă să ai la tine și un halat. Nu poți știi ce necesități imprevizibile apar și e bine să fii pregătită.

De unde poți cumpăra modele variate și să fii sigură și în legătură cu mărimea aleasă? Magazinul online Mami alăptează are o poveste foarte frumoasă care a dus la conturarea acestuia, iar pe site găsești un ghid care ajută să alegi mărimea fără să greșești. Livrarea se face foarte rapid și chiar dacă te pregătești pe ultima sută de metri, poți fii fără griji, vei primi comanda la timp. A mea a sosit imediat a doua zi.

Eu am un set de cămașă pentru alăptare cu halat- acesta este preferatul meu. Cămașa este suficient de lungă- până la genunchi, iar eu sunt destul de înaltă- încât să te mențină în limita de confort, nefiind mult prea dezbrăcată. Materialul este nici prea gros nici prea subțire, exact așa cum trebuie și este moale, plăcut la atingere. Mai am o cămașă simplă, o idee mai subțire și niște pijamale cu pantaloni care se aseamănă foarte mult cu setul descris mai sus. Mărimea mea este S, deși eram convinsă că mi se va potrivi un M.

Am mai avut în vedere și o centură postnatală, indiferent că este vorba de naștere naturală, medicul meu recomandă un asemenea produs și am ținut cont de sugestie.

Preturile sunt unele pe masura, produsele calitative iar eu ma declar multumita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *