De toamna + machiajul meu esential

  Pentru ca pe toate site-urile (bloguri si nu numai) gasiti articole despre toamna/ machiaje de toamna etc, trebuie sa spun ca si eu aveam asa ceva in plan(,,minti sincronizate” 😉 ) dar prioritar mi se pare un machiaj de zi cu zi- machiajul ce obisnuiesc sa il port la servici , sau daca vreti, ,, back to school makeup- first day back” . Si nu va ganditi ca sunt eleva, am absolvit de ceva timp si facultatea dar meseria mea are legatura cu scoala. Asadar, machiajul pentru prima zi de scoala.

    Un machiaj ce dureaza in cazul meu cam 10 minute.( in viteza)
  Produse folosite:
   Ten: *crema L’oreal youth code
          *fdt Maybelline Superstay 
          *trusa face form Sleek
          *corector Revlon Photoready &
           Anticearcan Maybelline
    Sprancene: *creion Miss Sporty +
           Trusa Essence
    Ochi: *baza Avon
              *tus ochi Essence
               *mascara Maybelline Colossal
     Buze: *balsam Himalaya (sau Lifecare)
               *ruj Bourjois Velvet Peach Club
          
Si daca tot vorbim despre prima zi de scoala, va las cu cele mai parfumate si superbe flori primite. 😀  (o parte din ele)

Celor care sunteti eleve doresc sa va urez mult succes si numai impliniri si nu uitati sa fiti recunoscatori acelora ce va indruma:
   ,,Un profesor mediocru dicteaza,
     Un profesor bun explica,
     Un profesor grozav demonstreaza
     Dar un profesor excelent inspira”
  Imi doresc si eu sa fiu varianta cea din urma pentru aceia ce deocamdata sunt abia la inceputurile copilariei.
    Nu uitati, orice meserie presupune pasiune, dedicare, sacrificiu indiferent de munca prestata sau domeniul de activare; dar motivante sunt implinirea si linistea sufleteasca pe care le simti in urma indeplinirii scopului  esential. Nu rezultatele, nu neaparat notele sunt esenta (desi traim intr-o societate superficiala) ci mai presus de orice e omul ce devenim- cu ce anume ramanem din scoala si felul in care ne ,,recomanda” vorbirea/ felul de exprimare ca persoane. Respectul ce-l acordam altora/ felul de a vorbi toate acestea ne recomanda ca persoane si prin asta se vede de fapt educatia cuiva.
     Be glam dolls, no matter what & always stay smart! Fiti destepte, papusi in adevaratul sens al cuvantului si viata nu va ezita sa va rasplateasca!
    Cute kisses!

2 thoughts on “De toamna + machiajul meu esential”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *