Cum știi că ai găsit fondul de ten perfect

Ai descoperit fondul de ten perfect pentru tine? Felicitări, ești o norocoasă! Multe persoane caută produsul atât de important necesar pentru un machiaj, fie el mai simplu sau complex. Cu toate acestea, sunt așa de mulți factori care trebuie avuți în vedere.

Primul aspect important aș spune că este pielea, stadiul în care se află tenul tău. Ai reușit să descoperi tipul tău de ten? E perfect. Foarte importante sunt produsele de îngrijire potrivite ție cât și acelea pentru curățare. Am descoperit de-a lungul timpului că mie personal, îmi priește un anume produs pentru demachiere. Iar dacă nu îl folosesc pe acela se schimbă multe cu privire la pielea mea și nu în cel mai bun mod.

Este important ca produsele pe care le aplici pe piele înainte de machiaj să facă echipă bună cu fondul de ten în primul rând. Pentru că multe persoane atunci când fac o recenzie unui fond de ten pot spune despre acesta extremele care spre exemplu sună astfel:

1. Fondul de ten se scămoșează pe tenul meu. Sau nu rezistă, ori poate că, oxidează. Toate, în opinia mea au legătură în mare parte cu produsele de îngrijire folosite anterior cât și cu starea tenului la acel moment. Poate crema sau serurile aplicate inițial nu se potrivesc cu fondul tău de ten, cu formula acestuia.

2. Fondul meu de ten este minunat. Îl iubesc pentru că îmi oferă acea naturalețe a ,,pânzei” atât de necesare pentru machiajul meu complet.

Și aici mă încadrez eu, la cel de-al doilea punct. Fondul meu de ten preferat este cel de la Lancôme Teint idole ultra wear. Cum am luat contact pentru el și de cât timp îl folosesc?

Lucrurile care ajung să îmi placă mult, cumva le conectez și cu evenimentele plăcute din acea perioadă în care le-am descoperit. Cumpăram pentru prima dată Lancôme teint idole ultra wear cu o mică dar semnificativă reducere pentru mine dintr-un magazin din Brașov, printre primele vacanțe minunate în acel oraș special, cu cel puțin patru ani în urmă. De atunci am mai avut și alte fonduri de ten, unele mai scumpe, altele mai pe low budget însă tot TIUW cum îl denumesc majoritatea, it’s my one and only în nuanța 024 Beige Vanille. Prima zi în care l-am încercat, țin minte că am urcat pe munte la cea mai mare altitudine și am fost vrăjită de modul în care îmi punea lumină pe chip. Luminozitate, naturalețe, acoperire bună fără să fie prea mult, cremozitate, aromă subtilă în momentul aplicării.

Nu se transferă pe telefon, nu pătez chipul sau hainele copilului care mă îmbrățișează ori mă pupă non-stop și asta este foarte important pentru mine.

De asemenea, important de menționat este că am mai avut ocazia de a încerca și alte produse Lancôme de aceea mă declar profund și desăvârșit in love with Lancôme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *