Cum scoți o nuanță nedorită de vopsea din păr

Înainte de sărbătorile de Crăciun, am mers și eu la un salon, să îmi refac rădăcinile și nuanța per ansamblu.

Am venit de acolo nedumerită, derulată, nemulțumită. Rezultatul nu era neapărat neplăcut sau urât, dar era fix CEEA CE AM SPUS FOARTE CLAR CĂ NU DORESC. Am vrut un blond rece, luminos. NU cenușiu, nu gri dar mai ales nu mov. Exact cu mov am plecat acasă. Am zis cred că de câteva ori: ,,Dar ce-i cu movul ăsta…” Nimic. Niciun răspuns pertinent, nimic. M-am tot gândit eu acolo, mirată fiind că m-am ales fix cu ceea ce nu am vrut, cum că, poate, datorită neoanelor de acolo se vede atât de mov. Dar era chiar mov-mov. Și aveam și pete pe scalp, în condițiile în care, există loțiuni speciale pentru a preveni asemenea situații. În plus, mă mai nedumereau niște răni oribile pe scalp, numeroase, cum nu am mai avut în viața mea.

Înainte de vopsit- decolorat
După decolorat- vopsit.
După o săptămână, îndepărtat pigmentul mov nedorit.

Situația cu rănile și cojițele de pe scalp o pot înțelege oarecum, doar. În sensul că, aveam de dinainte scalpul destul de iritat, de aici și probabil că nu era un moment prielnic spre a ma vopsi, dar să mi se mai efectueze două proceduri chimice. Și totuși, mai cred că un specialist ar fi trebuit să știe ce e de făcut ca să nu se ajungă la asemenea rezultate.

Oricum, am sunat ulterior, să întreb ce pot face, ca să scot culoarea nedorită din păr. Răspunsul l-am obținut seara târziu, dar făcusem eu deja în ziua anterioară ce mi s-a sugerat. Coafeza, foarte mirată, cum că de ce vreau să scot culoarea din păr. Am răspuns foarte clar pentru că NU îmi place, e exact ce am spus că nu-mi doresc.

Așadar, ce faci cu un exagerat de mov pe care nu ți l-ai dorit dar cu care te-ai ales? Eu am amestecat bicarbonat de sodiu cu o cantitate de șampon necesară unei spălări. M-am spălat pe cap și am aplicat tratament Oplaplex. După ce am căutat de una singură mai multe posibilități, soluții pentru ceea ce îmi doream să rezolv.

Am mai repetat la următoarea spălare, insistând și cu un șampon anti-mătreață. După câteva alte ture de spălare, am început să mă simt cât de cât,,om”.

Era a doua oară când am mers la acest salon. Prima oară am fost foarte mulțumită. A doua oară, prea puțin. Întrebarea este: ai mai merge din nou la același salon, dacă ai fi experimentat situația mea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *