Cum sa-ti pierzi o ora jumate'

   Cum sa-ti pierzi o ora juma’ din viata:
Pierde- vara nu poti fi ca e plecat cu colinda-n tarile  calde; dar cu putina convingere poate te-apropii de un pierde-toamna- in ton cu anotimpul si cu pierdutul vremii de pomana.
  Asigura-te ca nu functioneaza site-ul cu produsele mult dorite. Reducerile-s prea bune ca sa fie adevarate normal
  Manevreaza uscatorul de par cu o mana, si cu cealalta goleste istoricul cautarilor si cookie-urile din laptop, poate reusesti  cumva- ceva. Nu degeaba suntem considerate ,,super- woman” – atentie distributiva & toate cele 🙂 parul nu se va usca singur si daca tot stai.. macar stai cu un motiv 😉
  Aprinde-ti lumanarea preferata si stinge lumina. Poate ajuti cumva serverele deja supra- solicitate.
  Fa-ti manichiura. Ar fi ceva normal sa inlocuiesti unghiile deja prea ciobite, nu mai poti iesi cu ele-n lume asa. Stai! Nu lua inca acetona, poate reusesti s-arunci un produs sau doua-n cos. Yuhuuu! Sau nu… site-ul iti spune sa-ti vezi de treburile tale mult prea importante astfel ca printre randuri, te amageste cu un ruj ,,pierdut prin cos” care se reseteaza constant fiind in contratimp cu portofelul tau.
  Si speri ca poate-i dai cumva de capat si mai asculti niste muzica. Si mai joci un Candy… si te gandesti la un articol bun, la mai multe de fapt :)) cuvintele suna asa de bine-n capul tau, ca te gandesti ca  nu mai apuci sa comanzi nimic.
   Si cand serverul iti da un sut cu-avant  pentru a nu stiu cata oara atunci iti spui
ca machiajul dauneaza grav…. frumusetii! Decat sa faci riduri pana la ora 5 dimineata, mai bine ramai ,,al nimanui” si te gandesti ca ai putea de dimineata sa cauti prin….(,,gunoaie”!) Adica vreau sa spun prin ramasite, sa nu-ntelegeti ,,prea” gresit 😉
   Da-ti spui ca esti ambitioasa. Si nu te lasi. Ti- nchipui in acest timp ca ai fi putut parcurge drumul pan’ la magazin si fericirea ar fi fost instant. Dar nu’… ca-i mult mai simplu o comanda online. Numai sa si reusesti sa te menti ,,conectat” in propriul cont. Si vezi ca insusi laptopul te da afara, cu tot cu ceea ce apuci sa pui in cos, si te gandesti ca poate tot acest ghinion este real… Pisica neagra exista! Ea ( adica el!) Se afla chiar la mine- n hol si chiar sunt in dilema…laptopul nu ma vrea, toata lumea-n casa doarme, poate mi-am gresit ,,vocatia”. Iti spun ,,drum bun” cu-o- nghititura-n sec si ,,trag pe dreapta”. Sunt cam in urma eu cu somnul.. mai bine recuperez.
    Aceasta postare se vrea a fi ,,un haz de necaz” ( nici macar un pamflet)  si trebuie sa mentionez ca-s cam curioasa de experientele voastre.
   Si maine e o zi numai buna de cascat ochii dupa oferte proaspat- intarziate, succes si s-aveti parte numai de alegeri chibzuite 😉
    Glam kisses, pretty dolls!

6 thoughts on “Cum sa-ti pierzi o ora jumate'”

  1. Deci ne-am inteles! Ca sa nu fiu singura ciudata :))
    Am ras aseara, ca i-am aratat lui G. imaginea asta 😉 el din contra, s-a asezat langa mine si mi-a zis- da' ia-ti si un set de pensule din-astea , ce vazuse el pe pagina in timp ce ,,defilam". Eu incerc sa nu mai cumpar pensule ca am multe si el nu-i de folos :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *