Cum să îți planifici momente de relaxare numai pentru tine

Viața de mamă este una cu împliniri și mulțumire dar trebuie sa recunosc că, de puține ori reușesc să pun în aplicare planuri ce mă privesc exclusiv. Adică, spre exemplu, acum câteva nopți în urmă, după ce am culcat copilul foarte târziu, am vrut să îmi fac unghiile cu ojă semi. Desigur că, am apucat numai să pun un dehidrator & primer. Atât a fost până îmi aud numele, strigată tare: ,mamă, mami!” Iar unghiile nu le-am mai făcut în acea seară.

Uneori, abia apuc să fac și eu liniștită un duș. Dar mă gândesc, visătoare, la băi lungi, fierbinți, îndelungate în liniște. Și atunci, următorul pas pe care îl am în vedere face referire la produsele utilizate. Un gel de duș este ceva basic, din categoria de necesități, poate că nimic fascinant. Îmi amintesc cum, cu ani în urmă căutam prin câteva magazine să găsesc o sare de baie bună, cu un preț pe care l-aș plăti. Căci, găsisem într-un magazin fizic spre exemplu, o sare de baie la gramaj nu prea mare, cu un preț pe care pur și simplu îl consideram exagerat și… un miros puternic neplăcut, de chimicale, parfumat dubios. Și de atunci am lăsat ideea deoparte căci nu am găsit vreo sare de baie care să mă mulțumească. Până acum. Să tot fie vreo două luni de când folosesc sarea de baie de la Happy Body. Am vrut să o încerc în toate cele patru variante pe care le am și să le încerc de mai multe ori. O dată nu consider că poate fi relevant spre a scrie o opinie corectă.

Care este sarea de baie perfectă în opinia mea? Aceea care vine la gramaj mare, căci dacă este naturală și nu conține adaosuri de tip chimical sau vreun parfum nepotrivit, îmi place să pun multă. Una dintre ele, chiar face spumă la modul serios în cadă și este o experiență foarte plăcută. Sarea de baie Happy Body oferă efect de spumă având și bicarbonat de sodiu în compoziție. Aceasta are un miros discret, indiferent de varianta de produs în care se prezintă. Eu am încercat patru dintre ele: relax cu note subtile de lavandă, refresh- prospețimea oceanului, reborn- finețea trandafirului și renew- cu aloe vera.

Favorita mea este cea refresh. Tu pe care dintre acestea ti-ai dori să o încerci? Sincer, ți le recomand pe toate spre a le alterna sau de ce nu, a le combina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *