Cum să alegi cea mai bună destinație de vacanță

Cea mai bună destinație de vacanță este aceea care se potrivește cu bugetul fiecărei familii raportat la numărul de persoane, dacă există sau nu copii mici în acea familie și bineînțeles, contează foarte mult și timpul de care se dispune.

Cinci zile de concediu spre exemplu nu îți vor ajunge pentru o vacanță relaxantă, indiferent cum alegi să călătorești. Se pierde timp pe drum iar la final poți reveni mai obosit și deloc relaxat. Pe noi, ne influențează destul de mult componența familiei. Cam de fiecare dată când am călătorit cu fetița a fost cu plânsete, oboseală multă și greu pe drum. Normal că asta nu ne împiedică să mai călătorim, ne descurcăm cum putem și facem față la orice intervine. Atât cât suntem împreună, e cel mai bine. Anul acesta, punem în balanță totul și încă ne gândim pe unde ne vor purta pașii în vacanța de vară atât de așteptată.

Până decidem toate detaliile despre cum vom proceda în anul acesta, las articolul deschis spre a fi completat cu informații ce ne-au fost de folos. Până atunci zic doar atât: un mind-set despre aici și acum; acceptare și iubire de sine sunt primii pași spre planificarea unei vacanțe reușite. În continuare, mai e nevoie de niște costume de baie potrivite. Costumul de baie potrivit e acela care te face să te simți tu însăți, confortabilă & arată nu mai mult decât îți dorești. Au început să îmi placă acele piese pentru plajă care au talie înaltă pentru slip. Foarte frumoase mi se par și costumele de baie întregi, în eventualitatea în care marchează cumva și talia printr-un model cambrat. (*nu îmi plac foarte mult cataramele metalice însă nu le refuz dacă ar constitui un costum de baie per ansamblu atractiv) Prefer costumele de baie în nuanțe simple dar pentru vara aceasta am vrut să aleg cu totul altceva, să văd cum mă simt purtând ceva diferit.

Tu ce fel de costume de baie preferi? Ți-ai găsit un magazin preferat de unde să le achiziționezi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *