Cum personalizam denumirea de ,,acasa”

    Pentru astazi am ales un subiect mai altfel, este legat de imbunatatirea aspectului casei, sau de renovarea acesteia, indiferent de situatie. De la ,,echiparea” unei case- pana la o achizitie  a strictului necesar, este clar ca trebuie sa avem in vedere alegerea unui parchet calitativ (care sa reziste ,,o viata”, de ce nu) si in acelasi timp unul care sa fie in completa armonie cu locul numit ,,acasa”.

     O casa devine acasa prin eforturile noastre de a da o nota personalizata, care sa ne reprezinte, unui anumit spatiu.
   Majoritatea dintre noi evita achizitiile costisitoare si se rezuma la strictul necesar de aceea un prim pas esential ar fi alegerea unui parchet. Mi s-a parut interesant sa abordez acest subiect pentru ca am intalnit diverse probleme legat de acest aspect- la servici si chiar acasa. De obicei tindem sa alegem ce este mai ieftin si de multe ori dam gres intrucat realizam apoi ca pierdem mai multi bani cu reparatii & diverse. Daca nu este calitativ, (sau nu este montat corect) parchetul se poate desprinde, sau poate forma niste ,,valuri” – le spun eu, sau denivelari, daca vreti. Nu doar ca sunt inestetice, dar se poate transforma intr-o adevarata provocare- in acele zone te poti impiedica! 
    Un alt exemplu (in bucatarie) – la o decongelare fara precautii a frigiderului, parchetul se poate deteriora si poate deveni o problema specifica. 
    In ultimii ani cumparaturile online au atins cote impresionante si au captat mult din atentia consumatorilor. Ne este mult mai usor sa cumparam online si este perfect cand gasim site-uri de incredere care ofera servicii calitative prin seriozitatea de care dau dovada. 
      Era imperativ sa exemplific asa ca site-ul descoperit se numeste parchetpeviata.ro .  Ei au ramas fideli viziunii de la inceput de a folosi numai produse ecologice si de calitate, din lemn 100%.
    Ce mi-a atras mie atentia? In caz ca aveti nevoie de o parere/ recomandare m-am gandit sa va enumar cateva puncte forte:
   * Foarte important este faptul ca se asigura transport gratuit, indiferent de cantitate- este mai simplu decat cumparatul dintr-un magazin fizic! 🙂
   * Pentru montaj se pun la dispozitie mesteri iscusiti la preturi convenabile pentru client.
   * Se ofera o garantie de 5 ani si anual se ofera serviciul de intretinere parchet. ( gratuit, timp de 5 ani)
   * Potentialii clienti beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste alegerea/ compatibilitatea      parchetului. 
   * Reparatie gratuita pentru accidente minore. 
   * Bonus, la finalul lucrarii se primesc produse de intretinere. (Valoare- 100€)
Cum vi se pare aceasta oferta? Eu zic ca este bine de stiut, niciodata nu se stie cand avem nevoie de acest gen de servicii si ca sa exemplific concret, mie personal imi place Parchetul Stejar Curry
    
 
 
     

     Voua ce gen de parchet va place? Sunt curioasa de viziunea voastra privind decorul de ,,acasa”!
Nu ezitati sa imi scrieti si nu uitati ca mesajele voastre ma bucura!
     Stay glamourous, pretty dolls!

4 thoughts on “Cum personalizam denumirea de ,,acasa””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *