Comanda Makeup Shop

     V-am promis ca va arat comanda Makeup Shop de saptamana trecuta. Rujurile Sleek au niste culori la care visez de ceva timp. Aveam deja Birthday Suit, un bej natural care se pastreaza frumos pe buze si Rioja Red, un rosu clasic perfect. Imi doream demult Fandango Purple, un roz purpuriu pe care abia am asteptat sa-l am si sa-l aplic pe buze.
    Rujul mat Nyx Buenos Aires este o nuanta frumoasa, din pacate nu foarte pigmentata. Este necesara aplicarea in mai multe straturi. Rujul meu din pacate (mai am o alta nuanta Nyx care se aplica perfect, dintr-o singura aplicare iese suficient produs) nu are aceeasi consistenta precum Antwerp. Trebuie sa bag aplicatorul de multe ori in tub pana sa obtin rujul necesar. Produsul in tub pare cam uscat si nu se compara cu Antwerp din punct de vedere al consistentei….
     Baza Nyx si rujul Sleek Rioja din poze sunt ale unei prietene impreuna cu care am efectuat comanda. Totusi am apucat sa testez baza verde Nyx si matifiaza instant.      Brink Pink? G. a insistat sa mi-l iau. Sa nu spuneti ca barbatii n-au gusturi bune. Eu care ma temeam sa nu port ceva prea strident? Sunt incurajata si am prins aripi cu nuante aromate. Dupa cum bine stiti, Sleek matte me ramane pe buze. Dar ramane. Si pentru ca este rezistent la transfer, pupicii adora acest ruj.      Despre rujuri, vorbesc pozele de la sine- va invit sa-mi spuneti ce credeti despre ele. In caz ca detineti aceste produse, poate impartasim pareri.
   

Astept mesajele voastre! Pe data viitoare!
Stay glam, loves!

14 thoughts on “Comanda Makeup Shop”

  1. Nu detin aceste produse,insa sunt convinsa ca sunt foarte bune,de calitate ….. Deoarece firma e una foarte buna . ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’œ๐Ÿ‘๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’›๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ pupicei si multumim ca impartasesti cu noi aceste lucruri

  2. Mie nu mi le usuca in mod special, desi am buzele problematice… totul e sa le hidratezi cu un balsam bun chiar inainte de aplicarea rujului. Birthday Suit โ™ก chiar ti-l recomand! Daca ai ocazia, cumpara-l! Este un bej superb cu usoara tenta de roz. Primul meu ruj Matte Me ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *