Colțul plin de culoare al bebelușului

Mi s-a tot spus, în nenumărate rânduri că s-ar părea că au ajuns să mă bucure mai mult bebelușismele, prioritar produselor pentru machiaj ori de îngrijire, care au stat la baza pornirii acestui blog, cu ani în urmă.

Este foarte adevărat, de dinainte să devin mamă, când Alisa era încă în burtică, mă entuziasmam numai la vederea unei simple poze cu cel mai plușat animăluț. În mod deosebit, m-au atras lucrușoare pentru pregătirea zonei unde avea să doarmă bebelușa. Pătuțul, a fost o bucurie extraordinară când l-am cumpărat și la un preț incredibil de bun, nou-nouț dar numai 150 lei, având o reducere de vreo 300 lei din prețul inițial. Apoi a urmat salteluța, care de asemenea a fost o achiziție foarte bine gândită. Am mai luat apoi lenjerii pentru pătuț, protecție impermeabilă pentru saltea și am rămas cu gândul la imaginile frumoase de pe internet, cu protecții laterale pentru pătuț, care mai de care mai creative. Pe listă a mai fost și neapărat un baby nest despre care am scris articol special, atât de mult m-a încântat.

De curând am primit și un set grozav de lucrușoare pentru bebeluși: o protecție laterală pentru pătuț împletită în trei culori; am avut posibilitatea de a alege din suficiente opțiuni. Pătuțul Alisei are dimensiunea standard de 120/ 60 iar protecția laterală împletită încadrează cuibulețul de jur împrejur.

Un lucru bun pentru dimensiunea mai redusă a protecției împletite raportat la dimensiunile patului, este faptul că ne oferă acces vizual & tactil rapid. Pătuțul Alisei este poziționat perpendicular cu patul nostru iar cel dintre noi care doarme pe partea de către capul ei, o poate supraveghea și liniști permanent mai ales noaptea. Dacă încadra împletitura de la Mamicool și acea porțiune, nu ne-ar fi fost chiar la îndemână. Am ales trei culori foarte vesele care mie mi se pare că se armonizează într-un mod plăcut: galben, turcoaz și un mov pal. Materialul este plăcut la atingere iar capetele protecției au fâșii de material care se pot înnoda pentru fixare. Încă un plus, referitor la această protecție laterală pentru pătuț este faptul că protejează momentan și vizual. Blochează din lumina de la televizor ce reflectă de către celălalt perete și creează o lumină ambientală mai plăcută/ redusă, ce vine de către lampa de veghe, noaptea.

În completarea frumoasei împletituri colorate am mai primit o jucărie de lemn, (un aparat foto) o pernă pentru bebeluși, (o să o folosim când mai crește Alisa) un iepuraș de pluș care deja a devenit foarte îndrăgit și o păturică foarte pufoasă. Pătura cea plușată oferă un sentiment de confort, înainte acopeream bebelușa cu plicul dintr-un set de lenjerie, mai răcoros pentru că transpira. Dar se trezea mereu când doream să o acopăr.

Am senzația că iepurașul ăsta este începutul unui atașament cu prima jucărie. Pe deasupra, mai este și un iepuraș fetiță, cu rochie și fundiță. Foarte drăgălaș, nu-i așa?

Ce părere aveți despre acest set esențial de lucrușoare pentru bebeluși de la Mamicool?

14 thoughts on “Colțul plin de culoare al bebelușului”

  1. Ce frumoase sunt! Cosuletul este tare frumos ❤️ Si eu ador sa fac cumparaturi pentru bebei. Nu am niciunul, dar am botezat multi :))

  2. Cat de dragut arata! Imi place ca desi ai ales destul de multe culori, nu sunt niste nuante obositoare, ba chiar mi se par foarte potrivite pentru un bebelus!

  3. Imi plac culorile din care este confecționată protecția, cred ca exista chestia aia care zice ca te schimbi atunci când naști. Aștept sa o experimentez și eu

  4. Cred ca toate facem la fel cand este vorba de puii nostri, imi place cum i-ai aranjat locul de dormit.

  5. Oh, ce dragut ai aranjat totul! Sunt convinsa ca o sa dezvolt o obsesie pentru lucruri bebelusesti, atunci cand o sa avem un copilas 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *