Cinci mascara de moment

     Cat de importanta vi se pare o mascara in realizarea unui machiaj? Oricat de frumos ar fi difuzat fardul pe intreaga pleoapa nu are acel farmec, fara genele ,,conturate”, in opinia mea este incomplet.
   Care este primul produs de machiaj achizitionat, sau ce amintiri aveti legat de primul contact cu o mascara? In copilarie eram neobisnuit de linistita, cuminte si rareori faceam cate o chestie anormala.

   Nu stiu ce-a fost in capul meu cand m-a invins tentatia de a testa pentru prima oara un ,,rimel”. Din iarba, cules ca pe o floare (in fata blocului, o zona relativ curata in spatele unor conducte) Eram mica si exploram prosteste. Rareori. Sa-l fi aruncat vreo vecina trista pe balcon, in momentele de glorie, ca era tare uscat produsul… Nu-mi face cinste dar trebuie sa recunosc, stiam ca nu-i igienic si nu m-am abtinut sa-l incerc. Intrata-n casa cu viteza de parc-as fi descoperit comori, m-am inchis in baie sa probez pe propria-mi geana minunatia! Dar nu mi-a placut. Prea imi accentua genele si-asa mari, atat i-a trebuit mamei sa ma vada clipind infiorator de mandra ca m-a trimis la plimbare numai din priviri. ,,-Ce prostii ai pe la ochi?” Sa fi avut vreo 6, 7 ani? L-am indepartat rapid cu apa multa, in disperarea gandului ca m-as putea alege cu vreo infectie, desi nu mi-a sugerat nimeni asa ceva. Au trecut ani, inca o data pe atat; prin liceu pe la 13 ani cred ca mi-am cumparat primul ,,rimel”. Ceva marca fantoma, de la un magazin din dosul strazii si am fost incantata.

    In acest moment am cateva mascara si m-am gandit sa vi le prezint. Cu siguranta cunoasteti si voi minim unul din produsele prezentate, in acest sens poate schimbam impresii.

   Nu am vrut sa aplic machiaj pentru aceste poze, dar am conturat sprancenele si am iluminat ,,putin” zona de sub ochi si apoi am intins corectorul o idee prea mult. Astfel ca trei sfert de fata pare din alt peisaj, blitz-ul a facut asta. Cu un filtru de lumina am mai remediat situatia si totusi m-am incapatanat sa va arat minim un colaj in care genele se vad cu adevarat asa cum sunt.
     Prea multe detalii nu va dau in cazul acestor produse, presupun ca pe toate ne intereseaza modul in care ne evidentiaza genele. Lungi, voluminoase, curbate, un produs bun le va face pe toate zic eu.    Sunt curioasa sa-mi spuneti, care produs din cele prezentate credeti ca este preferatul meu?
      De asemenea, mi-ar placea sa considerati acest articol asemeni unui tag pe care desigur sa-l preluati, daca va face placere. Mie una mi-ar placea sa vad produsele voastre favorite si cam ce pot face ele pentru genele voastre.

         Nu stiu cum si in ce masura am reusit eu sa arat in poze diferentele intre aceste mascara, probabil pentru voi sunt insesizabile dar cu siguranta diferentele exista. Care credeti ca este produsul meu preferat?

     Astept opinii, sugestii, nu uitati ca mesajele voastre conteaza si intotdeauna ne citim cu drag!
   
             Pe data viitoare,
      
                    Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *