Cea mai recentă rutină de îngrijire a tenului

Am denumit articolul acesta astfel deoarece nu am o rutină exagerată, cu un singur brand pe focus, ori numai o cremă de față sau două. Din prisma faptului că scriu pe blog din pasiune, este de la sine înțeles că în rutina mea ajung să își facă loc o multitudine de produse, care de care mai variate.

Am destul de multe creme pentru ten și seruri de îngrijire desfăcute la acest moment. Acest fapt pentru că, în funcție de ceea ce are nevoie pielea mea pe moment, sau poate în funcție de dispoziție, ori dacă îmi doresc să simt o anumită textură, aleg ce voi aplica, când și cum am nevoie. Poate uneori, dimineața, pielea mea este foarte deshidratată și/ sau are nevoie de o îngrijire mai deosebită; las deoparte faptul că aplic machiaj și în detrimentul rezistenței acestuia, aleg ceva care știu sigur că ajută. Alteori, când mă interesează ca machiajul să se păstreze mai bine, aplic ceea ce știu că îmi oferă ceea ce îmi doresc.

Am început să folosesc produse de la un brand românesc Momirov. Printre preferatele mele se enumeră serul cu acid hialuronic cât și crema de zi care au în compoziție și aurul coloidal. Potrivite pentru toate tipurile de ten și cu efect antirid, astfel se prezintă produsele încercate de către mine.

Ce m-a surprins la aceste produse și de ce le-am inclus în rutina mea vreme de 2-3 săptămâni?

Mi-a plăcut faptul că textura acestora este una lejeră care se absoarbe repede în piele. Dimineața, în 15 minute maxim îmi efectuez atât rutina de îngrijire cât și machiajul și sunt gata îmbrăcată. Aplic prima dată serul MOMIROV și continui sa hidratez cu ajutorul cremei. Machiajul meu se păstrează mult mai bine de când folosesc serul și crema de zi Momirov; la un moment dat chiar nu înțelegeam cum de fondul meu de ten preferat Lancome TIUW efectiv dispare de pe ten și spre seară efectiv rămân numai cu niște concealer vizibil în jurul ochilor, total inestetic. Ulterior am realizat ca foloseam o cremă de la un alt brand care îmi făcea bine tenului, însă era foarte rău pentru mine din privința machiajului. Căci în fond mă interesează mult și acest aspect.

De asemenea, dacă vrei să ai o rutină cât mai complexă cu probabilitate mare de eficiență pentru tipul tău de ten (*btw, tenul meu este unul sensibil în general dar NU mă situez la categoria uscat, nici gras & that’s perfect) trebuie să știi că poți adăuga și alte produse ale brandului: poate un exfoliant, sau o spumă de curățare a tenului.

Listă deschisă de cumpărături, wishlist de la Momirov: Crema cu SPF 50, Ser pentru mărirea buzelor Bisous, lumânare parfumată.

Tu ce ți-ai dori să încerci de la Momirov sau ce ai încercat deja și ți-a plăcut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *