Cat eye makeup

     Ultima postare a fost strict in legatura cu un outfit si pentru ca pasiunea mea este si va ramane machiajul, trebuia sa va arat cum am ales sa ma machiez in acea zi.
   Pentru ca m-am concentrat in detaliu pe nuante de negru, am gandit rapid un machiaj. Mi-am propus sa fiu gata cat mai repede, venisem de la servici si am completat machiajul deja existent.
  Dimineata aplicasem fond de ten Maybelline Better Skin, tus de ochi Flormar, mascara Maybelline si putin balsam de buze. La sosirea acasa am transformat codita de tip cat-eye in ceea ce veti putea vedea ca fiind zona externa a machiajului. Pentru aceasta am folosit un tus gel negru si am finalizat cu putin fard negru dintr-o trusa Sleek. In coltul intern am aplicat putin Nyx jumbo milk, apoi un fard bej deschis Sonya. Pentru mai multa luminozitate am avut nevoie de nuanta cea mai deschisa din Oh So Special. Pe mijlocul pleoapei am folosit pigment Inglot si o combinatie de farduri Sleek. Am iluminat zona de sub spranceana cu un mono auriu Maybelline. Am finalizat machiajul ochilor cu genele false Red Cherry si niste corector din trusa Sleek sub ochi. Blush-ul Sleek si rujul Fandango Purple mi-au completat machiajul.

            Sper sa va placa si de ce nu, sa-mi lasati parerile voastre sincere.
        Nu uitati, mesajele voastre conteaza! Cel mai frumos machiaj este acela care te face sa radiezi de fericire, iar zambetul tau este conexiunea spre frumusete!
 
             Pe data viitoare,
                    Stay glam, pretty dolls!
 

11 thoughts on “Cat eye makeup”

  1. Ca sa fi sigura ca iti iese exact cum doresti, poti sa folosesti hartie microaerata ( banda) sau scoci. Si cu o pensula sintetica rigida, desenezi… spor! Poate ne arati rezultate πŸ˜€

  2. Ai perfecta dreptate, de data asta nu mi-au prea reusit pozele, n-am avut lumina buna si editandu-le prea mult stricam adevaratul machiaj. Dar mi-ar fi parut rau sa nu postez totusi.
    Cat despre dimensiune, v-am obisnuit cu poze mari, stiu. Trebuie sa revin la altfel de dimensiuni. AnytaGyo imi zicea intr-un timp ca am pozele cam mari, iar acum am dat in cealalta extrema πŸ™‚
    Pupy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *