Cadrul de poveste pentru ziua copilului tău

Cadrul de poveste pentru ziua copilului tău, acasă ori la un loc de joacă, poate la un restaurant. Ca părinte, sigur îți dorești să așterni bucurie pe chipul copilului sărbătorit. Alisa încă e relativ micuță, dar are conturat serios conceptul de ,,surpriză “. M-a văzut lucrând zilele trecute la niște materiale foto-video pe această tematică și foarte repede și-a cam dat seama ce și cum. Am reușit să ,,maschez” puțin din situație, oferindu-i la schimb niște iubite pălării, rugând-o să-mi înapoieze rafia în culoarea ei preferată verde și încă ceva din coletul surpriză, ce șterpelise de pe masa mea în viteză.

Dacă mă gândesc bine, primul contact al fetiței cu baloane a fost la botez, era însă micuță ca să și rețină ea prea mult, dar se juca totuși cu mâinile și picioarele, împingând… Apoi, cel mai marcant să spun, a fost momentul când de 1 iunie anul trecut, ne-am luat cu mașina și am revenit de la Mall înghesuite de baloane. Să spun sincer așa încet n-am mai condus vreodată. Și ne-am plimbat, cât am putut de mult. Ea, îmbrăcată în rochiță, cu două codițe și multe baloane prinse la cărucior. Apoi, spre seară, am plecat în vizită la niște fetițe unde am făcut bucurii dăruind acolo balon cu heliu ce plutea în aer. Și acasă, cât s-a mai jucat ea cu baloanele plutitoare!

De atunci, i-am mai cumpărat și cu ocazie și fără mai multe baloane, ori a mai primit cadou.

Dar de data aceasta, pentru ziua ei ce vine în 11 martie, mi-am dorit să îi facem o surpriză, să le umflăm pe ascuns, după ce adoarme ea, dimineața să meargă cu mine la serviciu, ulterior venind acasă după prânz să descopere surpriza.

Iar apoi pe weekend, dacă totul decurge bine, să ne găsească una dintre după amiezi la un loc de petrecere pentru copii.

În acest demers, am găsit cel mai potrivit magazin online, perfect în acord cu necesitățile mele, Balloo Party Shop

De ce este perfect? În primul rând pentru că este online și nu mai pierd timp prețios prin magazine, pot cumpăra totul spre exemplu după ce s-a culcat fetița.

Apoi, mai este faptul că au tot ce ai putea avea nevoie pentru o petrecere. Măști pentru copii, farfurii, paie, pahare, toate cu tematici cu personaje îndrăgite de copii. Baloane, desigur, foarte diverse. Baloane simple, seturi, arcade, butelii de heliu și multe altele, coifuri aniversare pentru copii. Dar pentru mai multe detalii, nu ezitați să vă asigurați că și prețurile sunt mai mult decât prietenoase iar site-ul în sine este ușor de navigat.

Petrecerea noastră sigur va fi minunată! Abia aștept să desenez zâmbete pe chipul fetiței!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *