BU Candy Love

     BU este o conexiune veche…acum 10 ani exclamam in sinea mea de bucurie la primul cadou de la G. Primul, dar asa, semnificativ, un trening frumos de bumbac alaturi de un recipient albastru frumos ambalat… da, pe atunci avea si grija aceasta a modului in care ofera.
   Era o toamna racoroasa, mama lucra in bucatarie iar el venea pentru prima oara in vizita la noi! (Se-ntelege, la mine) Septembrie, marca aromat inceputurile, probabil de aceea am simtit o atractie legat de fixarea datei nuntii noastre. In ultimii ani (dupa 2012) derulam rapid calendarul ce va urma ca sa concluzionez.
,,- Nu. Anul asta nu. Nu-mi da la calcul data nuntii. Nu pica bine, nu are nici o logica. Nu vreau o cifra fara subinteles?!? Trebuie sa-mi amintesc ca de ceva maret…” Dar apoi gandeam totul logic din cu totul alte motive si lasam timpul sa respire… Anul acesta cred ca a fost sa fie. It was meant to be. For real. Nascuti in septembrie amandoi, la un interval de o zi, apoi inceputurile relatiei noastre (atat de fragile! Rad uneori, ca ne-am crescut unul pe celalalt, fizic si sufleteste- copii de liceu- am fost atat de prinsi in discutii incat am uitat sa tinem minte ziua cand ne-am cunoscut. Si atunci am aproximat, 5 Noiembrie. Dar era mai devreme. Ceva mai devreme) 

   Cu 10 ani in urma primeam primul parfum de la G. un parfum care intai era atractiv datorita ambalajului stil conserva. Apoi atat de viu colorat! Cu emblema si detaliile-i caracteristice. Parfumul BU albastru. L-am avut in nenumarate randuri si aproape ca era emblematic…Nici nu imi amintesc cand am renuntat la el, prinsa in cautari marete si descoperiri pe masura. Testam. Imi placea sa descopar noi favorite, dar era ideal sa ma intorc in timp. La ceea ce era al meu si avea parfumul emotiei, bucuria fiecarei dimineti, intensitatea cuvintelor, fiecare noua discutie, atatea intalniri, o poveste, bucurie inepuizabila!


Parfumul tineretii cu adevarat, intens l-am avut in atatea variante incat nu-mi amintesc cu exactitate care sunt acestea. Dar BU Candy Love a fost ca o regasire anul acesta. Si imi place mult cum se simte in anotimpul rece, cel putin acum toamna este perfect! Vara, caldura ii scadea din intensitate si nu numai, intr-un fel care ii tinea ascunse din elementele componente. Era dulceag dar vanilia nu era asa cum trebuie. Iar santalul abia de se distingea. Capsuna troneaza ca nota de varf iar eu nici nu am realizat asta pana sa ma documentez putin. Iasomia probabil il face atat de usor de asociat cu insusi denumirea-i. Candy Love, numele perfect pentru un parfum jucaus, vanilat. Nu sunt sigura ca inca mi se potriveste, dar daca intind mana dupa el pe raft fara sa ma mai gandesc? Asta cu siguranta marcheaza o poveste.


   Sunt multumita de intensitatea parfumului BU Candy Love desi teoretic este doar apa de toaleta. Rezista mai mult decat orice alte parfumuri si imi da o nota de veselie!


   Am mai mentionat mai sus despre ambalajul produsului, acea cutiuta este numai buna de pastrat diverse, plus ca are si acel capac la dispozitie. Ce puteti pastra in cutiuta metalica? Poate lacuri de unghii, mini produse, mostre sau chiar pensule. Orice va place si aveti nevoie sa fie relativ organizat, depozitat intr-o cutiuta simpatica. Sau poate, de strecurat in bagajul de calatorie? Cu orice va ganditi ca aveti nevoie! Ma gandesc ca poate indeplini cu succes rolul de vaza pentru florile timpurii din luna martie.. Eu am folosit recipientele si pentru suport de pixuri si creioane. Si variante mai sunt multe.
E frumos sa imi amintesc de ceea ce a insemnat BU pentru mine. Plus ca, daca ma gandesc cred ca nu intamplator l-am cumparat eu inainte de nunta! V-am mai spus eu, conexiuni!

                                                                     Be yourself. Be U!
Cate dintre voi va mai amintiti de parfumul bucuriei? Primul parfum memorabil, de la cineva atat de drag incat fiecare strop utilizat era cu parere de rau ca s-ar putea termina prea repede! Sau… a trecut mult timp de atunci? Eu cred ca aroma acelor vremuri va poate rememora chiar si gandurile nespuse la momentul respectiv, uitate undeva acolo…

                       BU. Keep in mind who you really are! U are beautiful, stay happy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *