Broken doll but still glam ;)

   Se apropie sarbatoarea de Halloween si pentru mine e prilej de a exersa ceva nou! E primul meu machiaj de acest gen si n-am fost decisa de la inceput cam ce vreau sa fac. Am pornit de la o idee, am mai combinat cateva, apoi mi-am amintit ca vroiam altfel. Si totusi, sunt multumita de rezultat.

 Cu aceasta ocazie am testat si ultima achizitie Sleek, paleta Rio care nu pot decat sa spun ca imi place enorm! Culorile nu sunt foarte sclipicioase, doar unele nuante au ceva sidef in ele- putin, putin. O paleta in editie limitata, cu nuante luminoase, pentru un machiaj colorat; dar si cu ,,pastilute” numai bune de ceva neutru. Deosebit se vad in paleta, dar mai ales la aplicare.
 Si referitor la Halloween nu ma-ntelegeti gresit: nu-mi place deloc aceasta ,,sarbatoare” pe care unii dintre noi au preluat-o cu totul de la americani.. De ce ne comportam de parca noi insine n-am avea identitate nationala? Sau sarbatori numa’ bune de sarbatorit? Cred ca mai ramane sa preluam St. Patrick, Ziua Recunostintei si multe altele. Pardon, decat asa- mai bine ne intoarcem in trecut la Mos Gerila- ca tot vine iarna- dar e un subiect prea lung!

   Ce-am vrut sa spun ca eu am profitat de asa-zisa ocazie, cand tot internetul vuieste de machiaje de genul, si am zis sa imi aduc si eu contributia. Contradictoriu? Stiu 😉 dar dati- mi voie sa trec la subiect. 😀
   Initial am vrut sa acopar sprancenele cu un corector pentru a le redesena undeva mai sus- pentru un efect mai… Altfel! Dar am renuntat la idee pentru ca aveam impresia ca nu se acopera asa cum doream eu. (Din acest motiv s-ar putea sa vedeti zone albicioase pe langa sprancene) Ceea ce am dorit sa ,,creez”: 
 A broken doll- o papusa cu tenul deteriorat (spart). Sunt doua variante- cu un ruj mai deschis & cu unul mai inchis.
     Pozele sunt facute ca de obicei cu telefonul si ca sa fie mai interesant, in majoritatea am aplicat ceva filtre.
 

   Si o ultima poza ,,contopita” cu poza de profil.  (Da, stiu- la un ochi o geana s-a miscat si arata de parca ar fi lipsa- am observat asta cam tarziu)

        Ce parere aveti? Este prima incercare de acest gen, asadar fiti indulgente! 😄 dar in acelasi timp vreau sinceritate 😉
        Pana data viitoare,
    Stay glamourous, pretty dolls!

2 thoughts on “Broken doll but still glam ;)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *