Beauty Tea Ceremony by Sabon

Ritualul străvechi al ceaiului mă poartă cu gândul la copilărie, este cu certitudine o autenticitate a apropierii sufletești, menită să celebreze generozitatea naturii. În toate culturile, oameni de pretutindeni au încercat să adune laolaltă cele mai fine arome, spre a explora confortul și căldura, intimitatea căminului. 

Noul ritual Tea Ceremony Sabon cuprinde trei parfumuri deosebite: ceaiul de trandafir, ceaiul alb ceaiul Mimosa. 

Noua aroma Mimosa Tea este o ediție limitata de tip florala & fresh. Compoziția pudrat-florala continuă cu aroma de mimoza, bergamota, cardamom cu vanilie și mosc la final, pentru o delicatețe aparte. 

White Tea este de tip citric & fresh. Baza de cimbru oferă armonie senzorială cu numai trei esențe lămâie, ceai alb și desigur cimbrul. 

Rose Tea este asa cum sugerează denumirea, floral & pudrat. Primăvara este gingășie, cu boboci de trandafir, rodie, coulis de zmeură, completată de cremoasa vanilie. 

Colecția cuprinde: ulei de duș la 300 ml îmbogățit cu jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline disponibil în toate cele trei arome amintite anterior; lapte de duș cu ulei de migdale dulci, lapte de ovăz la 300 ml; scrub de corp cu săruri de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice la 320 g; lapte de corp la 30 ml cu ulei de migdale, vitamina E, lapte de ovăz regenerant; Eau de Sabon apa de toaleta la 30 ml; aroma de cameră cu bețișoare de lemn la 250 ml; bulgăre mineral efervescent pentru revitalizare la 160 g; pudră minerală pentru relaxare totală la 260 g; ceramica parfumată pentru un miros plăcut și aspect plăcut decorativ; set cadou cu ulei de duș, scrub de corp, lapte de corp, cremă de mâini și linguriță; set cadou Mimosa Tea home Delights cu aromă de cameră și ceramică parfumată. Printre seturi se mai numără și: set cadou Mimosa Sunshine cu ulei de duș, scrub, lapte de corp; set Rose Tea Romance, White Tea Serenity, Shower Tea Ceremony cu 3× ulei de duș la 100 ml, set cadou Body Scrub Tea, set cadou tea’s fragrant Mysteries.

Iar pentru cadoul perfect, creeaza-ti propria ceremonie a ceaiului asortând favoritele în cadrul noilor cutii elegante. 

RăspundeRedirecționează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *