Beauty box blogger edition de la Dm drogerie markt Romania

        Continut grupat pe categorii ti-am mai aratat in diverse postari in social media si m-am gandit sa prezint acum in format complet, produsele specifice ale magazinului Dm drogerie markt

            Acestea au sosit la mine frumos ambalate intr-o cutie roz, neasteptat de incapatoare. 

     Am postat destul de detaliat si pe Instastories si iata acum continutul complet in acest articol dedicat.
   Spuma de dus Balea aromata cu vanilie si portocale este extraordinar de cremoasa, are un parfum placut si se gaseste in mai multe variante aromate la un pret sub 10 lei. (* daca imi amintesc corect, cam 7 lei) 

     Sarea de baie cu cocos & crin imi place mult, desi chiar si varianta cu orhidee & vanilie se enumera printre favorite.
     Produsele Trend pentru machiaj au fost o noutate pentru mine. Desi nu am gasit inca momentul oportun pentru a utiliza fardurile, selectia celor patru nuante este destul de armonioasa pentru a constitui o alegere in machiajul luminos, zilnic. 

 

* Balsamul de buze Balea intra la categoria uz intens

     Cele doua tusuri mi-au captat complet atentia, intotdeauna mi-am dorit sa incerc un tus alb, dar l-am considerat un moft, o simpla curiozitate nejustificata si am pus in asteptare mereu achizitia. 


     Pensulele Ebelin se enumera printre cele mai comune alegeri ale mele atunci cand achizitionez pensule de machiaj, am deja suficiente incat sa ma conving de calitatea acestora. Spre bucuria mea, pensula pentru concealer nu o aveam pana acum. Pare o pensula multifunctionala, insa pentru tapotarea corectorului in zona de sub ochi este ideala. Merge bine as spune si ca pensula pentru difuzarea fardului in pliul pleoapei sau poate chiar si pentru aplicarea iluminatorului. 

      Betisoarele cosmetice Ebelin au capat dublu, diferit pentru a facilita curatarea/ retusarea micilor erori in machiaj. Un capat este ascutit, pentru precizie, celalalt are o forma oarecum ovala. Cutia contine 80 de betisoare si poate fi o achizitie cu adevarat utila. Eu foloseam oricum betisoarele cosmetice in machiaj, acestea cu un capat dublu sunt cu mult mai usor de manevrat pe zone specifice. (* interzis pentru zona urechilor)
      Gelul de spalare este nou pentru mine, ma refer la aceasta varianta intrucat eu cumpar intens varianta Med care are ingrediente destul de simple si un pret foarte bun. 
*Foarte hidratanta crema Balea cu un parfum placut!
* * Poti gasi pensula de machiaj?

     Servetelele Ebelin au fost in geanta mea la evenimentul Surprise challenge bloggers meeting Deva si de atunci le-am mai folosit intens cu succes. Nu sunt foarte îmbibate cu solutie/ lichid, cu toate acestea curata bine.
     


       Despre produsele din magazinul Dm am mai facut multiple postari intrucat ajung acolo des si varietatea de produse & reducerile periodice ma conving sa verific mereu ce mai este nou.
       Tu ai incercat vreunul dintre produsele din cutia mea Dm? Ce parere ai despre produsele Ebelin, Trend sau Balea in general? Unele dintre ele sunt extraordinare si chiar merita sa le acorzi o sansa pentru pretul grozav raportat la o calitate buna!
                   Stay glam, loves!
   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *