Beauty Bloggers Meeting 3

       Sambata am avut placerea de a participa la un eveniment frumos organizat de Lucia – Allthatbeautythings & Romina – Min Nio unde am intalnit si alti bloggeri de beauty – Anca , Andreea , Simona , Andreea     Intalnirea a debutat cu prezentarea gamei Andalou Naturals si am avut ocazia de a testa produsele, care la prima impresia ne-au captat. Ni s-a povestit cate ceva despre fiecare produs, ingredientele acestora si am primit produse personalizate, conform tipului de ten. 


   
    
   Prezentarea cu tema ingrijirea pielii by Corina AllanPasagera  (Paula’s Choice) a fost cel mai amplu moment al intalnirii din punctul meu de vedere. Stiti genul acela de persoana capabila sa ofere atat de multe informatii si sa-ti capteze atentia complet, incat oricat timp ai petrece in preajma ei, sa para ca se scurge intr-o clipita?
 Intregul moment s-a simtit asemeni unei conversatii, nu a fost o simpla prezentare in genul unui discurs, se pornea de la o idee, treceam la alte informatii pe care le asimilam sau realizam ca le detin deja.
      Cateva teme abordate.

– obisnuim sa cumparam produse datorita ambalajelor atractive si adesea ne orientam dupa mirosul produselor

-multitudinea de produse de la raft trebuie studiata cu atentie, de aceea ar fi indicat sa alegem ingredientele cat mai naturale, pe cat posibil evitand alcoolul/ parfumul, mai ales atunci cand apare la inceputul listei

– trebuie sa acordam o importanta sporita protectiei solare in orice anotimp

– am aflat ca exista articole de imbracaminte speciale pentru a oferi protectie solara! (Desi soarele ne poate afecta chiar si prin tesaturi sau in confortul propriei case, atunci cand nu se blocheaza corespunzator razele acestuia)

– este bine sa ne orientam atentia inspre acele produse care au la baza studii solide efectuate/ desfasurate in laboratoare 

– este de preferat exfolierea chimica pe ten, (neaparat a se utiliza o cantitate corespunzatoare de protectie solara, cu pulverizator sau de tip crema minim 50) pentru indepartarea tuturor celulelor moarte de la suprafata pielii. De cele mai multe ori, exfolierea mecanica, prin frecarea produsului aplicat pe ten poate fi mult prea agresiva.

– atentie la ,,sfaturile” nedocumentate , un blogger care se respecta este formator de opinii si niciodata nu-si va sfatui cititorii (nu cu buna stiinta) sa efectueze un anumit experiment care poate duce la rezultate dezastruoase. Sau cel putin nu ar trebui. 

*Atentie aici la sucul de lamaie aplicat pe ten, sau bucati de lamaie cu ajutorul carora unele persoane isi ,,maseaza” – agreseaza ! tenul.
    Mi-a placut mult cum ne spunea Corina despre cat de usor este sa cauti informatii, sa consulti un jurnal medical. Este o persoana calda, placuta care face ca orice sfat sa para atat de usor! Consider ca odata ce te pasioneaza un anume subiect si ai vointa, poti atinge cu usurinta culmile cunoasterii.


* pentru bloggeri:


     – in orice articol de tip recenzie este foarte important sa mentionam ingredientele produsului pentru care se face review/ sunt multe persoane selective, posibil intolerante/ alergice 

– este bine sa fim cat mai originali pentru a ne deosebi de multitudinea de bloggeri, sa gandim abordari cat mai diferite, desi scriem adesea multi despre acelasi produs.

– nu este imperativ sa alegem ca tema un produs anume. Poate fi despre o anume ingrijire/ ori de ce nu, despre anumite ingrediente? Poti scrie chiar si 3/ 4 articole diferite cu aceeasi tema, daca te documentezi putin. 

– sa avem un stil clar definit/ unic, poate chiar personal daca ne asumam asta si sa o facem bine, evident
–  am realizat cat de putine informatii detin despre ingrediente in general iar pentru ca am primit o carte speciala, urmeaza sa ma documentez mai mult.
    A urmat momentul in care toate ne-am luminat la fata, nu sunt sigura acum, oare generalizez fara rost? Dar am testat pigmenti noi de la Cupio si am observat cat de captivate eram toate de acele sclipiri, doar de asta suntem bloggeri de beauty! Mie mi-au placut mult nuantele deschise de pigment Cupio, cu siguranta vor arata perfect ca iluminator in zona de sub sprancene, ca iluminator pe pometi, sau efectiv in coltul intern al ochiului, poate chiar pe pleoapa mobila. 
Alte nuante de pigment mi le-am imaginat & ni s-a confirmat posibila utilizare ca nuanta pe buze; intr-un machiaj artistic sau nu neaparat. 


      A urmat un scurt moment cu Teodora Mateoc, care ne-a impartasit cateva sfaturi despre calitatea vizuala in beauty blogging.

      Sunt mandra sa spun ca am invatat multe, a fost asemeni unei lectii deschise la scoala de tip predare- invatare, reactualizare si poate verificare de cunostinte, priceperi si deprinderi in anumite privinte. A fost un eveniment foarte reusit, Lucia si Romina au muncit foarte mult si cred ca de la aceste evenimente ramai cu o bucurie in suflet, de nedescris, mai ales cand impartasesti acelasi tip de pasiuni cu oameni speciali. 


L/ R- Anca, Andreea, Romina, Simona, Lucia, Andreea & me.

        Am pus in practica rapid informatiile ( Tips & Tricks) de la Andreea- My beauty Kiss careia ii multumesc din nou, nici nu stiam ca exista stativ special pentru telefon. 
     Multumesc fetelor pentru organizare si tuturor sponsorilor pentru sustinere!
  
                                              Stay glam, loves!
         

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *