Balsamul Silan Soft & Oils

 

  Silan Soft & Oils nu este un simplu balsam. Este un produs multifunctional, cu recomandarile celor de la Buzzstore eu l-am folosit in diverse moduri.
   Spal de cateva ori pe saptamana si inca mai am din sticla de 1.5 l primita spre testare acum aproape o luna. 

   Pentru ca ne-am mutat acum doua luni, am si masina noua de spalat asadar explorez variantele benefice pentru noul meu produs. Imi place noul Silan, chiar se pastreaza parfumul acestuia in haine si netezeste frumos tesaturile. Pentru ca sunt genul care imi place sa incerc mereu ceva nou, voi incerca si celelalte variante de balsam Silan, le-am vazut in magazine si aveau un pret bun.

   Alte moduri de utilizare a balsamului Silan testate de mine:

   – dupa ce mi-am spalat pensulele de machiaj asa cum obisnuiesc, am pus putin balsam si apa intr-un bol unde le-am lasat la inmuiat cateva minute sa absoarba ,,catifelarea instanta”. Rezultatul a fost cel asteptat iar pensulele mele au ramas frumos parfumate chiar si dupa uscare. Parfumate si mai fine ca niciodata. Desi a fost un proces lung, pentru ca am multe pensule, il voi repeta curand. Am lasat pensulele la uscat pe un prosop, orizontal. Mi-ar fi placut totusi sa am un stativ astfel incat sa se usuce asa cum trebuie, cu perii in jos pentru ca apa sa nu patrunda in interior spre zona manerelor si sa deterioreze lipiturile de acolo.

Cateva dintre pensulele mele multe  

– in niste recipiente din sticla de genul acelora de la Ikea pentru lumanari mici am pus un servetel/ discheta demachianta peste care am turnat o cantitate mica de balsam pentru improspatarea mirosului in dulapuri sau pur si simplu in camere.

– am pus putin balsam chiar si in apa cu care spal pe jos, desi am alte produse responsabile cu ,,parfumatul” si trebuie sa spun ca a fost distractiv. Probabil va temeti ca zona spalata sa nu ramana alunecoasa? Eu nu am folosit mult balsam si am spalat cu apa rece astfel ca nu mi s-a intamplat asta, gresia nu a ramas alunecoasa.
     Si cel mai important, imi pastrez rochia preferata ca noua si frumos parfumata cu ajutorul balsamului Silan Soft & Oils.

     Astept sa-mi spuneti, ati incercat noul balsam Silan? Care este varianta Silan pe care o preferati?                    Eu personal inca explorez… astept sa-mi povestiti despre experientele voastre.

                         Stay glam, loves!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *